Setari Cookie-uri

Trend alert: rosu, culoarea vedeta a toamnei

In sezonul acesta se poarta culorile puternice,care contrasteaza placut cu tabloul autumnal. Rosu intens, este una dintre culorile care a cucerit casele de moda, situandu-se in topul preferintelor.

In sezonul acesta se poarta culorile puternice,care contrasteaza placut cu tabloul autumnal. Rosu intens, este una dintre culorile care a cucerit casele de moda, situandu-se in topul preferintelor. Regasit intr-o paleta vasta de tonalitati, de la nuante deschise amestecate cu oranj, pana la rosu visiniu, si-a pus amprenta pe colectiile designerilor dar si in moda strazii. In zilele gri monotone de toamna, o pata de culoare intensa revigoreaza orice tinuta, conferind energie si vitalitate.

A model wears a creation for Valentino Fall-Winter 2010/2011 Ready-to-Wear collection show held in Paris, France on March 9, 2010. Photo by Thierry Orban/ABACAPRESS.COM Printre cele mai importante case de moda au inclus in prezentarile lor, piese vestimentare in tonuri cat mai variate de rosu: Prada, Emanuel Ungaro , Valentino, Dolce & Gabbana, Ann Demeulemeester, Jill Stuart, Cacharel, Sonia Rykiel sau Oscar de la Renta. Elegante sau casual, tinutele capata un aer boem, impresionand atat prin texturi, croiala, cat si prin bogatia culorilor; mai multe poze aici.

Toamna aceasta, jachetele si pardesiele care urmaresc liniile corpului nu trebuie sa iti lipsesca din garderoba. Opteaza pentru modele in culori aprinse, care te vor face usor de remarcat. Un trenci rosu combinat cu o fusta neagra si cizme din piele, iti va construi o aparitie incantatoare. Daca nu esti adepta culorilor tari, regandeste aceasta tendinta, astfel incat sa o poti potrivi stilului personal. Rosu este o culoare stralucitoare, foarte usor de observat. Asadar, un singur accesoriu colorat iti poate reinventa tinuta fara prea mare efort. In sezonul rece alege dintr-o gama variata de accesorii binevenite in zilele reci: saluri calduroase, caciuli, fulare sau manusi. De asemenea, nu neglija nici bijuteriile: brosele sau inelele cu pietre colorate.

NEW YORK - FEBRUARY 17: A model walks the runway at the Oscar De La Renta Fall 2010 Fashion Show during Mercedes-Benz Fashion Week at 583 Park Avenue on February 17, 2010 in New York City. (Photo by Fernanda Calfat/Getty Images) Piesele vestimentare in tonuri de rosu sunt un adevarat must have in aceasta perioada. Daca in timpul verii hainele abunda prin culoare si veselie, odata cu venirea toamnei, rochiile fluide sunt inlocuite cu pulovere groase in culori terne. Sparge monotonia si acorda un plus de culoare hainelor tale. Rosu este o nuanta energica, intensa care iti schimba starea de spirit si subliniaza trasaturile fetei.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.