Setari Cookie-uri

Trend alert: capele

Capele lungi, pline de atitudine sunt la moda in aceasta toamna. Acestea innobileaza o tinuta casual sau de ocazie, oferindu-i stil si eleganta. Aparute in moda in perioada anilor 60, in prezent au fost reinventate de designeri, devenind accesorii deosebit de elegante.

Capele lungi, pline de atitudine sunt la moda in aceasta toamna. Acestea innobileaza o tinuta casual sau de ocazie, oferindu-i stil si eleganta. Aparute in moda in perioada anilor ’60, in prezent au fost reinventate de designeri, devenind accesorii deosebit de elegante.

Feb. 17, 2010 - New ork, New ork, United States - Mercedes-Benz Fashion Week, Fall 2010 .Philip Lim Fashion Presentation-runwa.Brant Park, NC 02-17-2010.Photos b - Photos Inc 2010.K64357SMO. © Red Carpet Pictures Foarte practica, intr-o croiala traditionala sau moderna, capa se regaseste intr-o varietate de modele. Confectionata din lana, stofa, tricot, catifea, blana sau piele se poate adapta cu usurinta la cat mai multe ocazii si stiluri vestimentare. In functie de textura, sunt binevenite accesoriile voluminoase, precum brosele decorative cu pietre.

Pentru acest sezon sunt in tendinte atat capele in culori calde, camel, nude, cat si cele in nuante tari precum albastru marin, verde sau negru. Casele de moda Alexander McQueen, Marciano, Alberta Ferretti, Phillip Lim, Chanel, D&G sau Marc Jacobs, care le-au inclus in colectiile lor de toamna, iti vor oferi o idee mai exacta despre cum le-ai putea asorta in vestimentatie.

Cu putina imaginatie si ceva cunostinte in moda, ti-ai putea crea outfit-uri deosebit de interesante, incluzand capa in garderoba ta. Aceasta se asorteaza la jeansi slim, pantaloni skinny, fuste office creion, bluze uni sau colanti. Lungimea este de asemenea importanta. Exista modele variate, mai lungi sau mai scurte, mai voluminoase in partea de jos, ori mai stranse pe corp. Alege ceea ce ti se potriveste si daca nu esti foarte inalta, poarta neaparat tocuri.

Deoarece confera volum in partea sus a siluetei, capele nu se asorteaza cu piese vestimentare largi; pentru un efect vizual cat mai estetic, hainele trebuie sa urmele liniile corpului.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.