Setari Cookie-uri

Trend alert: hainele in carouri

Imprimeurile de inspiratie retro sunt din nou in tendinte. Din aceasta categorie fac parte si carourile, care sunt in voga in acest sezon. Acest tip de imprimeu s-a remarcat la o gama cat mai variata de piese vestimentare, de la mantouri, pantaloni, camasi sau fuste, pana la rochii lungi elegante sau accesorii.

Imprimeurile de inspiratie retro sunt din nou in tendinte. Din aceasta categorie fac parte si carourile, care sunt in voga in acest sezon. Acest tip de imprimeu s-a remarcat la o gama cat mai variata de piese vestimentare, de la mantouri, pantaloni, camasi sau fuste, pana la rochii lungi elegante sau accesorii. Iata o parte din casele de moda care au promovat acest trend pe catwalk: Prada, Rodarte, Marc Jacobs, Christian Dior, Marni; galerie foto aici.

Dorinta de schimbare se reflecta in moda sub diferite forme si an de an apar tendinte noi, adaptate la cerintele consumatorilor. Insa, imprimeurile in carouri fac parte din stilurile care nu se demodeaza, fiind prezente permanent in preferintele iubitorilor de moda. Carourile sunt indragite datorita versatilitatii, fiind accesibile cat mai multor categorii de varsta. De asemenea, sunt usor de combinat, aducand vestimentatiei un plus de veselie si un aer fresh.

Propunere: palton scurt disponibil in magazinele Takko Fashion, pret 119.9 lei.

Lui Thomas Burberry ii revine meritul de a le fi consacrat, utilizand pentru prima data un material imprimat rezistent, impermeabil. In prezent, brandul Burberry a ajuns sinonim cu celebrul imprimeu si orice creatie a casei de moda englezeasaca este foarte usor de recunoscut. Vestitele genti nu lipsesc din dressing-ul vedetelor care adora sa fie la moda; galerie foto aici si aici. Dupa Burberry, designer celebrii precum Vivienne Westwood, Alexander McQueen sau Jean Paul Gautlier au promovat intens imprimeul in carouri.

In acest sezon sunt in voga fustele din tweed completate cu sacouri in acelasi ton sau uni. De asemenea, sunt foarte sexy fustele plisate in carouri, asortate cu malete simple sau camasi. Aceasta combinatie iti poate conferi un look seducatoar, foarte feminin de scolarita constiincioasa. In materie de incaltaminte poti opta pentru cizme inalte, insa pentru o alura cat mai sexy iti recomandam sa asortezi o pereche de ghete si jambiere tricotate; pentru mai multe idei inspira-te de aici si aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
5 Noiembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.