Setari Cookie-uri

Practic: 6 sfaturi ca sa faci shopping cu cap

Shopping-ul nu reprezinta doar un mod de a cheltui bani, ci si o posibilitate de relaxare, de iesire in oras cu prietenele si, bineinteles, de reinnoire a garderobei.

Shopping-ul nu reprezinta doar un mod de a cheltui bani, ci si o posibilitate de relaxare, de iesire in oras cu prietenele si, bineinteles, de reinnoire a garderobei.

Multe femei uita notiunea timpului in momentul in care se vad inconjurate de magazinele pline cu haine si accesorii si reusesc sa petreaca ore intregi intr-un mall. Ele ajung sa cumpere numeroase piese vestimentare, realizand la finalul sesiunii de shopping ca au cheltuit sume exorbitante.

Iata pasii necesari pentru a nu da toti banii pe haine:

1. Cumpara lucruri care se potrivesc cu hainele tale

Una dintre cele mai bune modalitati de a pastra cativa bani in plus cand mergi la shopping este sa cumperi articole pe care le poti asorta cu hainele tale.

Spre exemplu, iti poti cumpara o fusta in culori neutre, care se potriveste aproape cu orice top sau bluza, un pulover care poate fi purtat atat ca un top, cat si ca o bluza eleganta (cu jeansi sau cu o fusta), un produs de make-up pe care il poti folosi fie ca ruj, fie ca blush sau o esarfa pe care o poti purta ca centura in jurul taliei sau la gat.

2. Asteapta reducerile

Cumpara mult in perioada reducerilor, indiferent de sezon. Alege haine care raman in tendinte mai mult decat un sezon.

Spre exemplu, pentru vara poti cumpara rochite cu imprimeuri florale sau cu buline, topuri simple, sacouri cu maneci trei sferturi, pantaloni scurti din denim, esarfe colorate din materiale vaporoase, pantofi cu platforma sau sandale.

In timpul primaverii sau verii, fa-ti cumparaturile pentru iarna (doar daca sunt la promotie): manusi, fular, caciuli, cardigan, jeansi, cizme. Alege haine simple, pe care esti sigura ca le vei purta dupa cateva luni. Pentru o tinuta care sa atraga priviri, poarta haine clasice si pune mare accent pe accesorii: cercei, caciuli, cizme, esarfe.

3. Cumpara produse de frumusete din supermarket-uri

Mergi in supermarket sau in farmacii pentru a cumpara produse de frumusete (fon de ten, pudra, fard de obraz, ruj, mascara, creme faciale, masti pentru fata, geluri de dus, sampoane) deoarece sunt mult mai ieftine decat in mall-uri sau in magazinele destinate acestui tip de produse.

4. Cumpara haine care ti se potrivesc ca marime

Cumpara haine care ti se potrivesc ca marime. Nu trebuie sa iti cumperi o rochie scumpa, pe care abia ti-o permiti, pentru a-ti fi de ajutor in lupta impotriva kilogramelor in plus pentru ca nu va fi asa. Trebuie sa fii mandra de formele tale si sa porti ceea ce vrei si ti se potriveste la momentul respectiv.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.