Setari Cookie-uri

Top 5 accesorii pentru vremea rece

Chiar daca ne indreptam cu pasi repezi spre iarna, inca putem adauga un strop de veselie tinutelor noastre, prin intermediul accesoriilor colorate.

Chiar daca ne indreptam cu pasi repezi spre iarna, inca putem adauga un strop de veselie tinutelor noastre, prin intermediul accesoriilor colorate. Afla din urmatoarele randuri, care sunt cele mai cautate accesorii in sezonul rece:

1. Fularul tricotat

Tricotajele sunt la moda in aceasta toamna. Asadar, dintre accesoriile sezonului nu pot lipsi fularele tricotate, practice si foarte calduroase. Pe langa confort, aceastea confera si un look placut. Exista o gama variata de modele, cele mai deosebite fiind fularele tricotate impletite in culori vii. Sunt combinate foarte usor intr-o tinuta si in functie de lungime, acestea se pot fi rasucite in jurul gatului formand un guler voluminos, ori pot fi innodate la capete. Daca modelul permite, fularele pot fi drapate si inveselite cu o brosa haioasa din material textil.

Propunere: fular cu model impletit de la Meli Melo, pret 19.99 lei.

2. Caciula cu urechi

Nu doar tricotajele sunt in tendinte toamna aceasta. Blana este un alt material regasit la orice pas, la cat mai multe piese vestimentare. Caciula imblanita cu urechi este unul din accesoriile care nu poate fi trecut cu vederea. Inspirate din traditia ruseasca, aceasta confera un aer special celor care le poarta , fiind parca desprinse dintr-o poveste.

Simple sau cu ciucuri atarnati, sunt foarte calduroase dar indeplinesc si un rol practic foarte important in zilele friguroase. Caciulile imblanite cu urechi pot fi purtate atat in diminetile reci de toamna, cat si in zilele geroase de iarna.

Propunere: caciula cu blanita de la Pull and Bear, pret 69 lei.

3. Cizmele imblanite

Cizmele imblanite fie la interior, fie la exterior, sunt un must have in sezonul rece. Acestea te vor ajuta sa fii in trend, insa iti vor oferi si confort in zilele friguroase. Cizmulitele feminine din piele cu toc, imblanite la interior sunt ideale pentru intalniri sau petreceri, cand trebuie sa arati bine. Asortate cu o rochie mini sau o fusta tricotata, iti vor oferi un look sexy, atragator. Cizmele cu talpa joasa sunt ideale pentru tinutele casual sau sport. Purtate la rochii sau jeansi, acestea iti vor asigura o stabilitate mai buna, fiind numai bune pentru plimbarile lungi; vizualizeaza modele variate aici.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Noiembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.