Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta jambierele

Jambierele fac parte din accesoriile must have in timpul iernii. Acestea adauga un plus de culoare, confort si completeaza foarte bine un look casual. Pe langa modelele clasice, sezonul acesta s-au remarcat si jambiere lungi, care imbraca piciorul, conferind o imagine sexy, dar si caldura in zilele racoroase.

Jambierele fac parte din accesoriile must have in timpul iernii. Acestea adauga un plus de culoare, confort si completeaza foarte bine un look casual. Pe langa modelele clasice, sezonul acesta s-au remarcat pe podium si jambiere lungi, care imbraca piciorul, conferind o imagine sexy, dar si caldura in zilele racoroase. In prezentarile dedicate anotimpului rece, Marni, Chistian Dior, Prada sau Jean Paul Gautlier au subliniat importanta acestor acesorii, inserandu-le intr-un mod cat mai original in tinutele sezonului; galerie foto aici si aici.

In magazine exista deja o varietate de modele, menite sa impace cat mai multe preferinte. Jambierele tricotate simple, colorate, imprimate cu modele geometrice sau dungi se potrivesc foarte bine atat tinutelor casual cat si tinutelor sexy de club. De asemenea, in sezonul rece se asorteaza excelent cu dresurile groase, care pun cel mai bine in valoare picioarele.

Propunere: dresuri groase La Redoute, pret 79, 99 lei.

Acestea pot fi purtate atat cu ghete scurte, cat si cu pantofi decupati, botine sau cizme inalte. Trebuie doar sa alegi combinatia potrivita si rezultatul va fi o tinuta chic, pe masura asteptarilor.

Intr-o tinuta clasica jambierele se poarta peste jeansi skinny sau adunate pe glezna, conferind un look mai deosebit. Daca iubesti tricotajele, poti completa tinuta cu un fular in acelasi ton sau o caciula tricotata dintr-un material asemanator. Accesoriile iernii au un farmec aparte si pot fi combinate in moduri cat mai inedite, pentru a conferi un aspect de efect; click pentru foto aici.

Jambierele pot constitui elementul cheie intr-un look seducator, modern. Chiar daca a venit iarna, nu ezita sa-ti surprinzi iubitul cu o vestimentatie sexy. Renunta la blugi in favoarea unei perechi de pantaloni scurti din stofa sau opteaza pentru o fusta scurta. Nu uita de colanti sau o pereche de dresuri fine si incaltari cu toc.

Jambierele intinse pana la genunchi sau adunate intr-un stil neglijent in dreptul gleznei, vor evidentia picioarele, conferind o imagine foarte sexy. In functie de tinuta, poti opta pentru jambiere negre, uni sau colorate. Pentru inspiratie si idei de asortare, click aici. O alta propunere pentru tinutele sexy cu atitudine, ar fi jambierele purtate pe sub cizmele inalte de calarie.

Un articol Cristina C.

Citește și:

Featured foto by Tinxi via Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
7 Decembrie 2010
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.