Setari Cookie-uri

Cele mai noi tendinte in materie de rochii elegante

Cele mai importante petreceri ale acestui an se apropie, asadar opteaza din timp pentru tinute feminine, elegante, care sa-ti puna in valoare atuurile. Daca te afli deja in cautarea rochiei potrivite, iti venim in ajutor cu sugestii utile, mai exact, cu cele mai noi tendinte in materie de rochii elegante, desprinse direct de pe catwalk.

Cele mai importante petreceri ale acestui an se apropie, asadar opteaza din timp pentru tinute feminine, elegante, care sa-ti puna in valoare atuurile. Daca te afli deja in cautarea rochiei potrivite, iti venim in ajutor cu sugestii utile, mai exact, cu cele mai noi tendinte in materie de rochii elegante, desprinse direct de pe catwalk. Cu siguranta, propunerile marilor case de moda iti vor oferi o idee asupra detaliilor care conteaza in acest sezon; galerie foto aici.

NEW YORK, NY - DECEMBER 06: Model walks the runway at the Oscar de la Renta Pre-Fall 2011 Collection at 583 Park Avenue on December 6, 2010 in New York City. (Photo by Slaven Vlasic/Getty Images) 1. Talia marcata

In materie de rochii elegante sezonul toamna-iarna este deosebit de versatil si permisiv. Sunt in tendinte atat rochiile lungi pana in pamant, cat si cele foarte scurte, rochiile sexy metalizate, combinate cu accesorii cat mai feminine. Elementul definitor al tinutelor este talia bine marcata, care trebuie subliniata fie prin croiala, fie cu ajutorul unor curele subtiri, care vor adauga o nota de stil si rafinament tinutei. Donna Karan, Valentino, Oscar de la Renta, Ralph Lauren si Chloe se numara printre casele de moda care au adoptat aceasta tendinta pe podium.Click aici pentru galeria foto.

Talia marcata este o tendinta care emana feminitate si sex-appeal, fiind inspirata din anii 50’. Aceasta poate avantaja si o silueta cu forme generoase, printr-o croiala cu volum in zona soldurilor si linii drepte in partea de sus.

2. Rochiile cu un umar gol
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Decembrie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.