Setari Cookie-uri

6 Sfaturi de la bloggerii de moda

Moda nu mai este tratata de mult ca un simplu hobby si a devenit o adevarata preocupare pentru cei pasionati de acest domeniu.

Moda nu mai este tratata de mult ca un simplu hobby si a devenit o adevarata preocupare pentru cei pasionati de acest domeniu. Astfel, au luat nastere foarte multe bloguri utile care promoveaza tendintele si ultimele noutati din moda. Sa descoperim asadar, care sunt cele mai interesante site-uri si ce ne sfatuiesc bloggeri:

1. Poarta caciula cu urechi


Caciula de blana este unul dintre cele mai interesante trenduri ale sezonului rece. Conform fashionlife.ro, aceasta “este imbinarea perfecta intre confort si stil in aceasta iarna”. Vei fi in ton cu moda si totodata protejata de temperaturile scazute.

2. Cum se poarta colantii

Colantii reprezinta un articol vestimentar versatil, care evidentiaza picioarele si subliniaza delicat silueta. Omniprezenti pe catwalk dar si in moda strazii, confera un look elegant atata timp cat sunt asortati corespunzator. Daca sunt purtati cu tunici sau pulovere lungi, acestea “trebuie sa treaca de solduri”, pentru a nu cadea in extrema vulgaritatii. Fashionlife.ro ofera cateva sfaturi utile pentru cele care adora “comoditatea colantilor”.

3. Cum se poarta imprimeurile

Printurile reprezinta unul dintre cele mai indragite trenduri. Mixul de imprimeuri este o propunere noua pentru acest sezon si vine in atentia celor care iubesc tinutele vesele, nonconformiste. Astfel, imprimeurile pot fi combinate atat vreme cat nu alegi printuri identice, de aceeasi marime. Bloggerii de la budgetstyle.com ne sfatuiesc sa combinam imprimeurile florale colorate cu printuri in dungi, in nuante mai putin intense ori contrastante.

4. Cum sa combini culorile tari

In tendintele sezonului primavara-vara 2011 combinatiile de culori puternice se regasesc in majoritatea colectiilor. Daca si tie iti sunt pe plac recomandarile designerilor , tine cont de sfaturile Tamiei pentru a asorta corect culorile. Trucul consta in “a purta culori care sunt in acelasi interval tonal”, sfat valabil in general pentru tinutele monocrome. De asemenea, asorteaza culorile complementare si tine cont de contrastul valoric inchis-deschis.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
13 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.