Setari Cookie-uri

Colectia Chanel primavara-vara 2011

Karl Lagerfeld a pus in scena un spectacol de exceptie pentru prezentarea colectiei primavara-vara 2011. Intr-un decor fascinant, o gradina ornamentala monocroma cu fantani arteziene spectaculoase, Lagerfeld a creat un show impecabil, luxuriant.

Karl Lagerfeld a pus in scenta un spectacol de exceptie pentru prezentarea colectiei primavara-vara 2011. Intr-un decor fascinant, o gradina ornamentala monocroma cu fantani arteziene spectaculoase, Lagerfeld a creat un show impecabil, luxuriant. Defilarea modelelor a fost acompaniata de o impresionanta orchestra formata din 80 de muzicieni. Spectacolul fara cusur a impresionat audienta si a readus la viata stilul Coco Chanel; galerie foto aici.

A model presents a creation by Chanel from the Spring/Summer 2011 collection presented during Paris Pret APorter in Paris, France, 5 October 2010. The presentation of the Spring-Summer 2011 collections takes place from 28 September to 6 October. Photo: Hendrik Ballhausen
Acelasi stil si totodata unul nou, reinventat in viziunea designerului. Pe langa taioarele clasice, costumele deux-pieces si rochiile diafane transparente, Karl Lagerfeld a inserat in prezentarea sa elemente noi seducatoare: decupaje in material, materiale nefinisate, asimetrii si jocuri de texturi contrastante.

Colectia dedicata sezonului primavar-vara 2011 reproduce o poveste dintr-un film, readusa la viata prin intermediul hainelor si al deocorului extravagant. Designerul casei de moda a avut ca sursa de inspiratie pelicula Last Year at Marienbad, film aparut la inceputul anilor’60. Elaganta, luxul si bunul gust sunt cuvintele care definesc cel mai bine prezentarea Chanel. Tinutele imbina foarte bine clasicul cu elemente moderne, predominante in tendintele sezonului: imprimeuri florale, transparente redate prin insertii de materiale fine, dantele, franjuri sau voaluri.

German designer Karl Lagerfeld together with former Chanel supermodel Ines de la Fressange (R) presents his Spring/Summer 2011 collection for Chanel during Paris Pret A Porter, in Paris, France, 5 October 2010. The presentation of the Spring-Summer 2011 collections takes place from 28 September to 6 October. Photo: Hendrik Ballhausen
Manusile perforate si jachetele din piele neagra confera o nota de agresivitate tinutelor. Totodata, negrul gotic se imbina armonios cu rozul delicat, griurile calde si rochiile feminine. Accesoriile confera unicitate tinutelor si completeaza excelent imaginea modelelor. Lagerfeld a optat atat pentru accesorii minimaliste, bratari groase contrastante, cat si pentru coliere suprapuse lungi, care contureaza silueta manechinelor.

Cele mai impresionante aparitii au fost de departe rochiile din voal, cu insertii spectaculoase de broderii sau franjuri. De asemenea, rochiile fluide cu imprimeuri florale stilizate, reinventate cu fiecare aparitie, au transformat prezentarea Chanel intr-o colectie de lux impecabila.



Un articol Cristina C.





Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.