Setari Cookie-uri

Trend alert: pantalonii evazati

Desi au lipsit o perioada din tendinte, pantalonii evazati cu talia inalta s-au remarcat in cele mai importante colectii dedicate primaverii 2011.

Desi au lipsit o perioada din tendinte, pantalonii evazati cu talia inalta s-au remarcat in cele mai importante colectii dedicate primaverii 2011. Permisivi, cu o croiala lejera, dau tonul in materie de tinute elegante sau casual. Case de moda precum Burberry, Marc Jacobs, Versace sau Jason Wu au impus pe catwalk o varietate de modele; galerie foto aici.

Pantaloni cambrati pe talie evazati de la genunchi spre baza avantajeaza siluetele filiforme. Purtati cu pantofi inalti alungesc picioarele si confera un aspect elegant tinutei. Pantalonii evazati asortati cu malete, camasi sau tricouri completeaza foarte bine un look masculin. Camasile in stil boho, cu imprimeuri florale, funde sau bluzele dantelate, indulcesc trasaturile masculine si aduc un plus de feminitate. De asemenea, cardiganele colorate completeaza foarte bine tinutele casual, iar cele uni intregesc cu succes o tinuta eleganta. In plus, un cardigan lung mascheaza discret soldurile proeminente.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Ianuarie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.