Setari Cookie-uri

Practic: Cum se poarta pantalonii scurti in sezonul rece

Pantalonii scurti s-au transformat intr-un trend extrem de apreciat, nelipsit din garderoba feminina indiferent de sezon. Daca in timpul verii iti accesorizezi pantalonii cu balerini si topuri subtiri, in anotimpul rece poarta-i cu dresuri groase, jambiere tricotate si cizme.

Pantalonii scurti s-au transformat intr-un trend extrem de apreciat, nelipsit din garderoba feminina indiferent de sezon. Daca in timpul verii iti accesorizezi pantalonii cu balerini si topuri subtiri, in anotimpul rece poarta-i cu dresuri groase, jambiere tricotate si cizme.

Inspira-te din propunerile designerilor sau din tinutele vedetelor care iubesc acest trend Kate Moss, Miley Cirus, Rihanna, Victoria Beckham sau Ashley Greene sunt doar cateva exemple. Tine cont de anumite aspecte importante si iti vei putea crea outfituri deosebite cu ajutorul pantalonilor scurti.

Propunere: pantaloni scurti in dungi de la Reserved, pret 109 lei.

1. Opteaza pentru pantaloni din stofa


Uita de pantalonii scurti din denim si opteaza pentru unii din stofa, mult mai potriviti pentru iarna. In magazine gasesti o varietate de piese vestimentare, de la modele uni pana la pantaloni in carouri cu aplicatii din piele sau simplii. Poarta-i ziua cu o pereche de dresuri opace. In materie de incaltaminte opteaza pentru cizme cu toc sau botine cu siret. Evita cizmele inalte peste genunchi care iti vor crea o tinuta prea incarcata.

2. Asorteaza cu incredere

Pantalonii scurti sunt o piesa vestimentara versatila care confera o nota masculina, lejeritate dar si un plus de senzualitate. Asadar, profita de comoditatea pe care ti-o ofera si combina-i intr-un mod cat mai original. Pentru un look indraznet ii poti asorta cu sacouri, cizme pana la genunchi si o palarie chic; click aici si aici pentru imagini.

In materie de accesorii, nu uita de jambierele tricotate. Acestea se muleaza foarte bine pe picior si confera un look urban, extrem de sexy. Alege modele intr-o nuanta care se ragaseste si in outfitul tau sau mergi pe contraste daca nu ai o tinuta foarte incarcata din punct de vedere cromatic. Pantalonii scurti largi se asorteaza cel mai bine cu aceste accesorii.

3. Analizeaza-ti garderoba personala

Este posibil sa gasesti deja o pereche de pantaloni, asadar nu va fi nevoie sa iti cumperi in mod deosebit un model actual. Pantalonii scurti din tweed fac parte din piesele vestimentare care vor fi mereu la moda. Cu putina creativitatea si stil poti obtine un look casual de efect, fara prea mare efort. Mixeaza intre doua, trei perechi de pantaloni, cat mai multe accesorii si topuri variate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.