Setari Cookie-uri

5 piese vestimentare clasice pe care trebuie sa le ai

O garderoba in tendinte nu are nevoie de foarte multe haine, ci trebuie sa contina acele piese vestimentare care vor fi mereu la moda, indiferent de sezon.

O garderoba in tendinte nu are nevoie de foarte multe haine, ci trebuie sa contina acele piese vestimentare care vor fi mereu la moda, indiferent de sezon. Iata care sunt cele 5 piese vestimentare pe care orice femeie ar trebui sa la aiba:

costum clasic 1. Sacoul

Taiorul clasic a fost reinventat de-a lungul anilor de designeri si in prezent a ajuns o pisea vestimentara de rezistenta in garderoba femeilor. Sacoul este o haina care se remarca prin simplitate si confera un plus de eleganta si atitudine.

Acesta poate fi imbracat indiferent de silueta sau de stilul vestimentar abordat. Sacoul clasic, bine cambrat pe talie subliniaza siluetele filiforme si se asorteaza cu rochii elegante, fuste vaporoase si jeansi. Sacoul boyfriend de inspiratie masculina are o croiala lejera, linii drepte si complimenteaza o silueta cu forme. Acest model este purtat de obicei cu haine mai stramte in partea de jos.

2. Cardiganul

Puloverul casual cu nasturi sau fermoar este o haina care a fost adoptata recent in vestimentatia feminina. Desi prezent dintotdeauna pe catwalk, de cateva sezoane a fost recroit de creatori astfel incat sa atraga atentia prin versatilitatea designului si a texturii.
Cardiganul este ideal pentru tinutele casual de zi sau business. Se combina usor atat cu tricouri, cat si cu rochii office sau camasi.

3. Rochia de zi

O rochita simpla pe care s-o poti purta in timpul zilei este necesara in garderoba ta. Nici foarte eleganta, nici prea banala, aceasta iti poate oferi un look rafinat si feminin fara sa iti incarce tinuta. O rochie cu o croiala clasica uni, un model tricotat sau o rochie inflorata sunt numai cateva exemple pentru un astfel de outfit.

Profita de versatilitatea acestei piese vestimentare si combin-o cat mai diferit. Rochiile tricotate se asorteaza foarte bine cu sacouri si jachete scurte. Rochitele din jerseu ori bumbac se combina cu pulovere din lana sau casmir descheiate.

4. Esarfa


Aparent o piesa banala, esarfa este un accesoriu vestimentar cu personalitate. Tine de cald in sezonul rece dar iti complimenteaza tinuta. Aleasa cu atentie si prinsa intr-un mod cat mai original, esarfa iti poate crea un look fabulos.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.