Setari Cookie-uri

Yves Saint Laurent primavara vara 2011

Yves Saint Laurent a prezentat colectia pentru sezonul primavara-vara 2011 in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. Designerul casei de moda, Stefano Pilati a pus in scena o varietate de piese vestimentare luxuriante.

Yves Saint Laurent a prezentat colectia pentru sezonul primavara-vara 2011 in cadrul Saptamanii Modei de la Paris. Designerul casei de moda, Stefano Pilati a pus in scena o varietate de piese vestimentare luxuriante. Fuste cu volane incretite, salopete elegante si rochii fluide cu detalii pretioase au valorificat si de aceasta data frumusetea feminina.

De asemenea, designerul a recreeat universul Yves Saint Laurent cu ajutorul elementelor definitorii ale brandului. Feminitatea a fost tema principala a colectiei; taieturile indraznete au urmarit atent liniile corpului si fracul clasic inspirat din vestimentatia masculina a fost readus in atentie. Paleta cromatica neutra a fost combinata cu accente puternice de oranj, fuchsia si albastru.

Volanele, fustele si rochiile asimetrice peste genunchi au dominat colectia. Salopetele au fost de asemenea un element extrem de prezent pe catwalk. Designul lor a variat, utilizand atat elemente clasice cat si detalii seducatoare, menite sa evidentieze silueta feminina. Stefano Pilati a imbinat erotismul cu detaliile contrastante.

O alta piesa vestimentara care s-a remarcat pe podium a fost trench-ul. Datorita designului avantajeaza orice tip de silueta. Versatil si usor de purtat, confirma din nou ca poate fi piesa de rezistenta dintr-o tinuta de seara sau de zi.

Complexitatea tinutelor si mixul de stiluri vestimentare au reprezentat leit-motivul colectiei Yves Saint Laurent. Pe catwalk au putut fi admirate atat tinute clasice, minimaliste cat si piese vestimentare inspirate din anii ’70, colorate si exotice.

Accesoriile nu au fost foarte variate, insa au echilibrat foarte bine colectia. Esarfele imprimate legate la gat si bratarile fine au oferit un plus de stil tinutelor. Talia a fost evidentiata prin intermediul unor curele subtiri si lucioase.

In materie de coafura si machiaj, s-a mizat pe naturalete si inocenta. Rujul rosu reprezinta detaliul important care a conferit un look glamour modelelor.




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Aprilie 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.