Setari Cookie-uri

Top 7 accesorii care nu ar trebui sa-ti lipseasca din garderoba

Accesoriile produc un impact vizual intens, de aceea reprezinta un must-have pentru orice tinuta. Daca sunt bine alese, atrag atenia si definitiveaza un stil vestimentar desavarsit. Iata care sunt cele mai importante accesorii ale sezonului:

Accesoriile produc un impact vizual intens, de aceea reprezinta un must-have pentru orice tinuta. Daca sunt bine alese, atrag atenia si definitiveaza un stil vestimentar desavarsit. Iata care sunt cele mai importante accesorii ale sezonului:

1. Palaria

In acest sezon designerii au impus trendul palariilor extravagante care confera un plus de distinctie oricarei tinute. De la paraliile mexicane cu boruri largi accesorizate cu bandane colorate sau flori, variante de palarii urbane sau retro, pana la modelele inspirate din anii ‘20, toate au fost prezente pe podiumurile internationale.

Inainte sa-ti alegi modelul preferat, tine cont de forma fetei dar si de hainele in care esti imbracata. Palaria este un accesoriu deosebit care pe langa eleganta, confera si un plus de mister purtatoarelor.

2. Ochelarii de soare


Deloc surprinzator, in sezonul cald ochelarii de soare sunt mereu in centrul atentiei. Extrem de fashionable si practici se regasesc intr-o varietate de modele si culori, meniti sa impace cat mai multe stiluri de vestimentatie. Inca se mentin in trend ochelarii aviator, cat-eye si modelele cu rame ovale sau patrate.

Nou intrati in tendintele actuale sunt ochelarii de soare cu rame colorate. Pe langa protectia solara, acestia iti vor garanta si un impact vizual deosebit.

3. Coliere si pandantive mari

Vara aceasta se poarta accesoriile voluminoase intens colorate si suprapuse. Bijuteriile sezonului cald sunt inspirate din culturile orientale. Pandantivele cu motive tribale si colierele inspirate din Egiptul Antic confera un look unic si indraznet. De asemenea, pot fi purtate in orice imprejurare atata vreme cat se asorteaza cu restul vestimentatiei.

4. Curelele in talie

Vara asta este la moda talia marcata. Se poarta orice model de centuri, de la curele impletite, accesorizate cu flori sau aplicatii metalice pana la curele late care definesc silueta feminina. Totul este permis atata vreme cat iti contureaza armonios tinuta.

Noutatea sezonului o reprezinta curelele subtiri diferit colorate care se poarta impreuna. Incearca si tu o astfel de combinatie la orice rochie uni sau la o pereche de jeansi skinny inchisi la culoare.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.