Setari Cookie-uri

Street chic: moda in New York

Nonconformismul este cuvantul de ordine care defineste cel mai bine vestimentatia fashionistelor din New York. Pe langa imaginatie si curaj, le stau la dispozitie si o sumedenie de magazine cu haine create de designeri celebrii.

Nonconformismul este cuvantul de ordine care defineste cel mai bine vestimentatia fashionistelor din New York. Pe langa imaginatie si curaj, le stau la dispozitie si o sumedenie de magazine cu haine create de designeri celebrii.

New York-ul este unul dintre cele mai influente orase din lume, care alaturi de alte metropole celebre fost desemnat capitala a modei. Imens si impunator, orasul este recunoscut pentru oportunitatile variate de distractie pe care le ofera dar si gratie stilului de viata degajat al locuitorilor.

Standardele sunt diferite, principiile fiind mai degraba niste exceptii si originalitatea este tot ce conteaza. Inspira-te si tu din propunerile fashionistelor care fac moda pe strazile metropolei. Pentru un look de invidiat, aminteste-ti si de Carrie Bradshaw, fashion icon-ul demn de luat in seama al New York-ului.

Regula numarul 1: experimenteaza

In spatele unui stil unic si original nu se ascunde in mod special o garderoba tesita cu etichete celebre. Secrectul consta in atitudine si bun gust. Investeste cel putin intr-un articol vestimentar de designer; poate fi vorba de o rochie, de o jacheta sau de o pereche de incaltaminte. Apoi joaca-te cu accesoriile.

Chiar daca apreciezi anumite vedete pentru felul in care se imbraca, recomandarea noastra ar fi sa nu le copiezi in totalitate ideile. Imprumuta doar elementele care ti se potrivesc si defineste-ti propriul stil. Iata aici cateva exemple de tinute cu personalitate.

Regula numarul 2: iesi din multime

Cum? Pune accentul pe culoare si sfideaza regulile. Intr-o zi capricioasa majoritatea sunt imbracati cu haine gri, inchise la culoare, completand perfect peisajul sumbru si monoton al strazilor. Iesi in evidenta purtand ceva colorat care sa iti confere un plus de stralucire. Mai mult, culorile iti vor imbunatati starea de spirit. Poarta un trench rosu aprins ori o esarfa vesela cu imprimeuri. Completeaza tinuta cu o coafura neglijenta si esti gata de plecare. Iata aici cateva exemple ilustrative.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Mai 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.