Setari Cookie-uri

Chanel Croisiere 2011/2012

Karl Lagerfeld nu s-a dezis nici de aceasta data de la capitolul eleganta si rafinament. Acesta si-a prezentat cea mai recenta colectie, �Croisiere�, intr-o locatie exclusivista frecventata numai de staruri sau personalitati regale. Hotelul du Cap a fost transformat pentru cateva ore intr-un catwalk de lux.

Karl Lagerfeld nu s-a dezis nici de aceasta data de la capitolul eleganta si rafinament. Acesta si-a prezentat cea mai recenta colectie, “Croisiere”, intr-o locatie exclusivista frecventata numai de staruri sau personalitati regale. Hotelul du Cap a fost transformat pentru cateva ore intr-un catwalk de lux.

Imaginea casei Chanel, Blake Lively, Rachel Bilson si Vanessa Paradis s-au numarat printre vedetele care au urmarit indeaproape show-ul pus in scena de Lagerfeld.

Propunerile designerului au constat in costume deux-pieces, rochii feminine dar si tinute de inspiratie masculina si body-uri negre sexy . Cromatica a fost la fel de complexa, cuprinzand tonuri de electrice de galben, violet, lila, nuante calde ivore si imprimeuri florale. De asemenea, Lagerfeld a creat un joc de nuante, utilizand albul si negru in paralel pentru un contrast vizual puternic. N-au lipsit imprimeurile texturate emblematice pentru casa Chanel.

Colectia Croisiere a combinat cate putin din fiecare stil, impacand astfel o varietate de preferinte vestimentare. Designerul casei de moda a inclus in prezentarea sa tot ce si-ar putea dori o femeie, de la rochii uni, jachete, pantaloni largi, pana la rochii dantelate, confectionate din materiale transparente si blazere elegante. Albul si printurile au stabilit un nou statement in moda.

Rochiile negre au fost reinterpretate si transpuse intr-o noua viziune. Lagerfeld le-a conferit un plus de stralucire inserandu-le printuri colorate pe maneci, gulere, umeri sau la baza.

Accesoriile au fost prezente intr-un numar restrans. Propunerile Chanel au constat in palarii chic, manusi decupate, ochelari de soare si genti minimaliste. In privinta incaltarilor, recomandarile cuprind o gama variata de modele: sandale si cizme decupate cu insertii de piele sau transparente.

Un articol Cristina Craciun




Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2011
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.