Setari Cookie-uri

Elena Perseil: Hainele mele nu vor fi niciodata agresive

Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament. Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

Elena Perseil este unul dintre designerii vestimentari care elogiaza silueta feminina prin creatii elegante, pline de rafinament. Isi promoveaza colectiile vestimentare atat pe podiumurile autohtone, cat si in marile magazine din Paris sau New York.

colectia Pour ma mere by Elena Perseil Si-a lansat recent cea mai noua colectie,“Pour ma mere” prilej pentru care ne-a acordat un interviu si ne-a povestit mai multe despre sursele care o inspira si satisfactiile pe care i le ofera meseria pe care si-a ales-o:

1. Ce surse de inspiratie stau la baza fiecarei colectii?

Orice colectie pleaca de la un concept. Prin fiecare haina transmit ceea ce simt. Dragostea, compasiunea si linistea sunt doar cateva dintre sentimentele care imi servesc drept sursa de inspiratie. Din fiecare colectie iese tandrete, feminitate, fragilitate. Hainele mele nu vor fi niciodata agresive.

2. Daca ar fi sa alegeti doar un singur sentiment menit sa defineasca piesele vestimentare semnate Elena Perseil, care ar fi acesta?

Cu siguranta, iubirea pe care o avem in sufletul nostru fiecare. Eu reusesc sa ma conectez la ea prin munca si cred ca e infinita. Nu vorbesc acum de dragostea fata de un partener de viata, ci ma refer la dragoastea fata de tot, fata de prieteni, fata de copii, fata de soarele care rasare. Vorbesc despre acea dragoste universala pe care o avem fiecare dintre noi si ne face sa respiram.

designer vestimentar Elena Perseil Sentimentul de dragoste este la baza fiecarei piese pe care o fac. In plus, nu creez in ideea de a impresiona, ci incerc sa impart tot ceea ce am eu mai bun si mai frumos cu ceilalti. Scopul meu este sa reusesc sa transmit aceasta stare si altora, ajutandu-i astfel sa se conecteze la ce au ei mai frumos. Prin ceea ce fac incerc sa stimulez frumosul pe care-l are fiecare.

Nu putem sa fim mereu conectati, deoarece in viata de zi cu zi este greu sa ramai mereu conectat la bine, la dragoste, nu este usor in ritmul de viata pe care-l avem. Totusi este bine sa ne acordam cat mai des astfel de momente, deoarece din aceasta dragoste se naste o forta extraordinara. Din aceasta dragoste se creeaza echilibrul care te ajuta sa te exprimi usor in orice meserie faci, indiferent de domeniul de activitate.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Noiembrie 2011
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.