Setari Cookie-uri

Cum sa iti alegi culorile potrivite.

Nu exista culori bune sau proaste, ci doar culori care ti se potrivesc! Poti purta aproape orice culoare daca inveti sa alegi tonul si intensitatea potrivita pentru a-ti pune in evidenta tenul. Culoarea potrivita te poate face sa arati mai tanara si iti lumineaza infatisarea.

Nu exista culori bune sau proaste, ci doar culori care ti se potrivesc! Poti purta aproape orice culoare daca inveti sa alegi tonul si intensitatea potrivita pentru a-ti pune in evidenta tenul. Culoarea potrivita te poate face sa arati mai tanara si iti lumineaza infatisarea.

Culorile care ti se potrivesc cel mai bine pot fi identificate pe baza unei combinatii de factori printre care se numara culoarea naturala a parului tau, culoarea ochilor si cea a tenului. Studiaza un pic nuanta pe care o are tenul tau la lumina zilei, si astfel vei putea afla daca esti o persoana cu tenul "rece" sau "cald". Persoanele cu tenul "rece" au de cele mai multe ori tenul intr-o nuanta de roz, pe cand cele cu tenul "cald" au tenul intr-o nuanta aurie asemanatoare cu culoarea piersicii. Persoanele cu tenul "rece" vor arata cel mai bine in nuante de albastru, in timp ce a doua categorie de persoane vor arata cel mai bine in nuante de galben.

Nuantele stralucitoare, placute care se poarta sezonul acesta pot face parte din garderoba ta, trebuie doar sa urmezi aceste sugestii pentru a avea o infatisare noua si proaspata!

NUANTELE CALDE pot fi puternice sau pale; printre ele se numara culorile naturale ale pamantului cu nuante aurii translucide. Majoritatea persoanelor care au tenul "cald" arata foarte bine in noile nuante de mocha, auriu, verde inchis, si portocaliu spre culoarea fructului de mango. Daca acesta este tipul tau de ten poti incerca si nuantele calde mai pale cum ar fi piersica, si noile nuante de vara de galben si verde deschis.

Daca preferi nuantele de rosu, cauta-le pe cele de caramiziu, visiniu si rosu-portocaliu. Nuantele de verde ale pamantului cum ar fi oliv, culoarea muschiului verde sau jadului, pun in evidenta tenurile mai "calde". Vara aceasta puteti adauga cateva nuante noi cum ar fi culoarea asemanatoare ierbii, sau lamaii crude. Nuantele puternice care imita fildesul sau sideful pun de asemenea in evidenta tenurile "calde". Nuantele de galben inchis, gri deschis si albastru marin vor fi foarte potrivite pentru garderoba ta profesionala. Daca vei purta maro la pantofi si auriu la ramele ochelarilor vei fi pe cale de a face o impresie buna!

NUANTELE RECI sunt culori bogate cu nuante de albastru. Persoanele cu tenul "rece" pot purta nuante de albastru si rosu puternic, culoarea fragilor, verde smarald, albastru roial, indigo sau negru mat. Nuantele pastelate mai pale din spectrul nuantelor de albastru, si cele de roz pun si ele in evidenta tenurile "reci". Din gama de verde, alege verdele smarald si cel sidefat, sau turcoazul de diferite nuante, de la cele foarte pale pana la cele mai puternice.

Albul pur se potriveste foarte bine tenurilor "reci". Nuantele de galben-lamaie si cele puternice cum ar fi rubiniul sau safirul iti vor indulci garderoba. O culoare cheie in acest sezon este albastrul acvatic cu o serie intreaga de nuante care trimit la culorile oceanului. La acestea poti adauga si un pic de roz siclam pentru a-ti indulci ziua !

Culorile pot fi cateodata monotone si apasatoare, asa ca distreaza-te putin sezonul acesta si schimba aspectul garderobei tale.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2005
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.