Setari Cookie-uri

Colectia de bijuterii fantezie Meli Melo - Paris

COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007... vorbeste despre tine

COLECTIA DE BIJUTERII FANTEZIE primavara-vara 2007
...vorbeste despre tine.
din 5 februarie in magazinele Meli Melo - Paris Meli Melo - Paris iti subliniaza vitalitatea, sarmul si buna dispozitie in sezonul primavara-vara 2007. Noua colectie de bijuterii fantezie incanta privirea prin dinamism, rafinament si prospetime. O colectie pentru femeia cu spirit tanar, plina de gratie, care pretuieste schimbarea.
Dungile, carourile si bulinele in combinatii de culori contrastante dau dinamismul colectiei. Detaliile fine, obtinute prin prelucrarea atenta a materialelor, sunt transpunerea rafinamentului si a delicatetei. Fantezia si creativitatea designerilor francezi sunt emanate de designul deosebit si extrem de variat al bijuteriilor din aceasta colectie. Stiluri si influente Dungile si bulinele in culori contrastante subliniaza tineretea spiritului si dinamismul. Ancora este elementul central al bijuteriilor si accesoriilor in stil nautic. Iar natura, cu flori si fructe, este sursa de inspiratie pentru imprimeuri si forme atragatoare.
Culori Albul, combinat cu negru, rosu pasional sau cu seninatatea albastrului cerului va face deliciul zilelor de renastere a naturii. Arsita verii va fi estompata de splendoarea galbenului stralucitor, precum si de albastrul electrizant, verdele padurilor si rozul bobocilor de trandafir. Combinatia sezonului este rosu - alb - negru.
Forme Predominante sunt colierele la baza gatului si colierele lungi, colierele cu bile mari din materiale foarte fine, bratarile fixe si masive, purtate in numar cat mai mare pe o mana.
Vorbeste despre tine prin bijuteriile fantezie din noua colectie Meli Melo - Paris! Intra pe www.melimelo.ro pentru a vedea cele mai noi produse din colectia primavara-vara 2007!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Februarie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Sigur o sa-ti placa si: