Setari Cookie-uri

Oops! Greseala!

Cele mai frecvente greseli in moda!

Uitandu-ne in zecile de reviste de moda si la toate emisiunile de profil am reusit sa adunam in timp o multime de aspecte, suficiente cat sa facem liste proprii cu “Asa Da” sau “Asa Nu”. Totusi desi avem si noi adesea indrazneala de a face combinatii dintre cele mai traznite si a incerca sa punem in practica sfaturile ultimelor tendinte nu ne bucuram si de experienta consistenta a creatorilor sau a acriticilor de moda. De aceea, se intampla uneori ca, dintr-o intreaga tinuta sa ramana “de admirat”...doar curajul. In niciun caz alaturarile cromatice, stilul sau orice altceva.

Din acest motiv e bine sa stim care sunt greselile frecvente in materie de moda si sa incercam sa nu adaugam si noi o noua “eroare” pe lista.

1. Intentie: Alaturari cromatice neobisnuite

Rezultat: Prea multe culori

Despre combinarea culorilor se spune ca nu exista foarte multe limite ale imaginatiei dar, cu toate acestea, simtul estetic nu ar trebui sa permita crearea unui aspect “papagal”. Culorile trebuie deci alese in primul rand in functie de nuanta naturala a pielii (in caz contrar tenul ar putea parea palid sau imbatranit) si abia apoi in functie de tendinte. In plus, desi s-a mai renuntat in timp la vestimentatii monocromatice si formate exclusiv din culori complementare, desi acum suntem libere sa adaugam elemente noi hainelor si accesorii iesite din comun trebuie sa tinem cont ca niciodata ceva prea incarcat nu va atrage priviri admirative, ba din contra.

2. Intentie: Permanenta “conectare” la noile trenduri

Rezultat: Depersonalizare!

Din dorinta arzatoare de a nu rata nicio aparitie noua in domeniul modei se intampla sa se exagereze. Se cumpara teancuri de reviste si se “blocheaza” televizorul pe un canal exclusiv de fashion in speranta ca nimic nu-i va scapa ochiului vigilent.. Totusi, din acest punct iluziile si greselile se vor tine lant. In primul rand tendintele in moda nu vor mai putea fi adaptate personalitatii ci vor fi luate ca atare indiferent de aspectul ulterior, apare dezamagirea referitoare la faptul ca hainele arata altfel decat pe manechinele superbe de pe podium si in final rezultatul este de fapt un dulap ticsit cu haine inutile.

3. Intentie: Dorinta de a “pacali” in privinta varstei
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Mai 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.