Setari Cookie-uri

Accesorii cu masura

Daca lacomia e cu siguranta un pacat, atunci ne facem cu siguranta vinovate de acesta, mai ales cand vine vorba de partea fashion a existentei noastre de zi cu zi, dar, intr-un mod si mai exact, cand vine vorba de un anumit segment care se numeste " accesorii ". Le adoram, le cautam, le imaginam, le " asezonam " cat mai inedit, cat mai nebunesc si cat mai in acord cu personalitatea noastra, dar si cu outfit-ul, cu tonalitatea cromatica, cu un anumit context, eveniment, stare de spirit si asa tot mai departe.

Daca lacomia e cu siguranta un pacat, atunci ne facem cu siguranta vinovate de acesta, mai ales cand vine vorba de partea fashion a existentei noastre de zi cu zi, dar, intr-un mod si mai exact, cand vine vorba de un anumit segment care se numeste “ accesorii ”. Le adoram, le cautam, le imaginam, le “ asezonam ” cat mai inedit, cat mai nebunesc si cat mai in acord cu personalitatea noastra, dar si cu outfit-ul, cu tonalitatea cromatica, cu un anumit context, eveniment, stare de spirit si asa tot mai departe.

Ceea ce ne-a speriat si ne va speria probabil intotdeauna cand vine vorba de accesorii, in mod particular si de moda, la modul cat mai general este ca va exista mereu tendinta catre exces, catre exagerare si chiar supraincarcare. De culori, de materiale, de texturi, de abordari, de stiluri si combinatii si, desigur, de accesorizare. Vorba americanului, bine ne-ar sta si noua san e intrebam acum: “ How much is enough? ”. Cat? Cum? Unde? Cand? Si cand suntem cu adevarat in flagrant delict de “ masacru ” al modei? Unde se termina fantezia aceasta frumoasa numita “ accesoriu ” si unde incep ridicolul si inadvertenta?

Ei, si pentru ca este plina desfasurare de forte estivale, nu ar strica sa stii ca accesoriile sunt la mare, mare cautare acum, oriunde, dar in special pe plaja, unde “ contopirea ” acestora se produce intr-un tot aproape unitary, am putea spune. Totul cu masura de rigoare, insa.

Asadar, nu uita cand iti faci cumparaturile pentru mare sa nu strambi din nas sau sa privesti circumspecta invazia de palarii de soare, de curele si bijuterii supradimensionate care te striga zgomotos din toate partile. Asta pentru ca iesirea la plaja anul acesta se intampla cu mare fast, cu un costum de baie care este cu-atat mai trendy, cu cat este mai intreg ( deci, in mod evident, topless-ul este complet exclus si nici pentru costumele foarte sumare nu exista concesii prea mare ) , cu-atat mai interesant cu cat are o palarie potrivita, o curea care sa se incadreze si bijuterii supersize. Pastreaza complementaritatea culorilor, insa si nu te avanta in combinatii sturlubatece daca nu esti foarta sigura de ceea ce faci sau daca nu te simti foarte reprezentata. Poti alege doar palarie si bijuterii, curea si bijuterii, palarie pur si simplu sau doar bijuterii.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
6 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.