Setari Cookie-uri

Coolest tips in 2007

Pe firmamentul mereu tanar al modei, anul 2007 inseamna mult eclectism, multiple note retro si vintage din belsug. Accentele excentrice sunt cele care dau personalitate garderobei tale. Amuza-te imbinand stiluri colorate, buline, dungi si imprimeuri poznase.

Pe firmamentul mereu tanar al modei, anul 2007 inseamna mult eclectism, multiple note retro si vintage din belsug. Accentele excentrice sunt cele care dau personalitate garderobei tale. Amuza-te imbinand stiluri colorate, buline, dungi si imprimeuri poznase.

Ai grija la ceea ce este ostentativ si prea indraznet! Adopta tot ceea ce este lung, in loc de scurt si alege contrastul in locul complementaritatii. Mergi pe linii masculine si nu feminine! Alege mulat si nu larg!

Te cam indoiesti de cele de mai sus, hmmm? Hai s-o luam pe rand.

Lung si stramt

Cand spunem “ lung ” , ne referim la topurile lungi, atat cele simple, cat si cele cu imprimeu, care sunt atat de bine vazute si extrem de purtate in acest moment, multe dintre ele gratie si “ activismului ” venit din partea vedetelor, precum Mischa Barton si Nicole Richie. Asa cum probabil stii, poarta-le cu jeansi skinny sau colanti, cu o pereche de balerini sau flip-flops si esti gata de treaba!

Acelea dintre noi pe care inaltimea nu le avantajeaza nu ar trebui insa sa se aventureze in zona aceasta decat daca poarta aceste top-uri pe post de rochite si cu o curea. Opteaza pentru acel look a la Lolita si iesi din impas in stil girlie girl!

Kimono

Topurile kimono reprezinta si ele o mare forta sezonul acesta. Purtate la pantaloni scurti sau jeansi iti vor da acel aer exotic incredibil de sexy. Iti recomandam imprimeuri indraznete si vii, dar pastreaza-ti partea de jos a outfit-ului cat se poate de simpla pentru un echilibru placut.

Oldie...but goldie

Fugi catre sifonierul mamei tale si da search pe vintage! Cauta rochii cu imprimeuri florale, forme eclectice, buline si asa mai departe. Dupa care, mergi mai departe si vaneaza cureaua perfecta, cu catarama aurie. Combina-le si iata-te! Din rochii asa-zis vechi obtii un look chic si inventiv, perfect pentru o seara in oras!

Zoe, fii barbata!

Si nu oricum, ci cu sifonierul pe post de argument. Se intorc vestele, cu mare aplomb si dorinta de afirmare, veste cu diverse imprimeuri. Cu toate acestea, clasica vesta neagra este mai mult decat suficienta. Poarta deasupra un cardigan lung si trezeste-ti la viata latura baietoasa!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.