Setari Cookie-uri

Wild: Animal print

Sezonul acesta se poarta imprimeurile cu accente feline! Sau cel putin asa suna mesajul designer-ilor pentru toate femeile care vor sa fie irezisitibile, indiferent de ocazie!

Sezonul acesta se poarta imprimeurile cu accente feline! Sau cel putin asa suna mesajul designer-ilor pentru toate femeile care vor sa fie irezisitibile, indiferent de ocazie!

Una dintre cele mai in voga tendinte ale sezonului, animal print-ul poate fi purtat in acest sezon oriunde si oricand...cu mici restrictii, dar fara inhibitii! Cu intentia clara de a scoate la lumina felinele din noi, marii creatori de moda au decis ca in sezonul toamna-iarna sa ne ispiteasca cu cel mai sexy si mai incitant imprimeu din lume!

Fie ca vorbim de tinute casual sau de seara, fie ca vorbim de accesorii sau de lenjerie intima, animal print-ul est una dintre acele piese de rezistenta care refuza sa-si piarda din farmec!

Nici nu trebuie (si nici nu e recomandat) sa ne acoperim din cap pana-n picioare cu animal print. O geanta, o pereche de pantofi, o esarfa, o bratara, un colier sau o pereche de manusi leopard pot transforma o tinuta aparent simpla intr-una eleganta sau, dupa preferinte, intr-una provocatoare.
Atentie insa cat loc vreti sa lasati pentru interpretari...asta in ideea ca n-ati uitat celebra zicala a Sophiei Loren, care suna cam asa: “Sex appeal is fifty percent what you've got and fifty percent what people think you've got”.

Accent al stilului african, animal print-ul se tot perinda prin moda de cateva decenii bune. Desi nu se poate spune ca au fost tot timpul in atentia designer-ilor, un lucru este cert: imprimeurile cu motive animale vor ramane un punct de reper in industria modei.

Imprimeurile cu motive animale, ca mai toate de altfel, trebuie purtate in functie de dimensiunile siluetei. Spre exemplu, cele gen blana de leopard, pe care liniile sunt mai stranse, se potrivesc oricui, pe cand cele ce imita pielea de zebra sau de girafa (caracterizate prin spatii mari albe intre linii) arata bine doar pe un trup de viespe.

De asemenea, stilistii recomanda ca acest tip de imprimeuri sa fie combinate cu nuante neutre, precum alb, crem, bej, kaki sau negru pentru seara. Animal print-ul arata foarte bine pe materiale fluide gen matase sau voal.

Cum se asorteaza pantofii animal print?

Atunci cand optam pentru o pereche de pantofi sau de sandale animal print, este de preferat sa fie singurul accesoriu cu acest tip de imprimeu, mai exact nu si geanta sau cureua, pentru a evita senzatia de incarcare. Plus ca, de ceva vreme, accesoriile nu se mai asorteaza intre ele, principiu valabil doar in cazul tinutelor de seara unde se poarta setul geanta si pantofi.

Un articol de Silvia Nistor

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.