Setari Cookie-uri

Iarna se poarta pielea

Readusa la " gustul " zilei sezonul trecut de catre toti creatorii de moda, dar in special de catre Chanel cu faimoasa geanta " Coco Cabas " , pielea colorata si lacuita se impune ca vedeta a sezonului.

Readusa la “ gustul ” zilei sezonul trecut de catre toti creatorii de moda, dar in special de catre Chanel cu faimoasa geanta “ Coco Cabas ” , pielea colorata si lacuita se impune ca vedeta a sezonului.

Reinterpretata de catre marcile ceva mai accesibile si de casele de moda, preturile se modereaza treptat, astfel incat aceste must-have-uri sunt cu totul la indemana ta.

Pentru sezonul 2007-2008, colectiile acorda un loc important negrului, cu un stil permanent revizuit, dar si culorilor sic si electrizante.

Am descifrat si noi tendinta in continuare, punandu-te la curent cu ceea ce iti aduce aceasta in materie de incaltaminte si accesorii.

Suflu vintage

Normal ca acesta oblige si ceva mai pretentious decat pielea lacuita. Materialul reflecta lumina intr-un mod diferit si preia o cu totul alta dimensiune o data purtat. Mai “ relaxata ” decat sora sa mai mare, pielea usor lucioasa, insa cu un puternic iz oldie iti asigura un confort mai bun si iti propune un stil mai casual. Il poti adopta pentru caracterul sau amuzant si din instinctul de rebeliune!

Balerini, balerini...balerini

Eh, aici se pare ca se pregateste momentul final. Avangarditii, cel putin, prezic sfarsitul erei balerinilor. Cu toate acestea, dac-ar fi sa judecam dupa colectiile marilor creatori, modelul ar putea foarte bine sa depuna rezistenta si pe perioada iernii. Se insista in continuare pe modelul cu bot semi-rotund, in nuante de negru, de preferinta, cu detalii haioase sau linie clasica, dar cu accente citadine si foarte girly.

Cizme rosii

Da, este si momentul lor, mai ales pet imp de iarna. Incalta-te fara grija in rosu stralucitor, dar nu uita de restul caracteristicilor: lungi pana la genunchi, toc gros ci nu foarte inalt, bot semi-rotund. Cu asta mergi la sigur!

Botine Beatles

Nu-ti aduc aminte de nimic? Au o linie eleganta si alterneaza foarte bine stilul masculine-feminin, motic pentru care par par iesite direct din perioada Beatles-ilor. Fine si eleganta, acestea vor semna de minune look-ul adeptelor curentului de “ resuscitare ” a anilor '60 precum cel al femeii sic, mereu preocupata sa arate cat mai bine, in pantaloni sau in jeansi.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.