Setari Cookie-uri

Accesorii de seara

Daca vrei sa arati "sclipitoare" fara sa fii nevoita sa investesti, raspunsul este de aceasta data: accesoriile! Aproape magice, au puterea de a aduce la viata o tinuta dintr-o simpla tusa, sa dea personalitate unui look prea cuminte sau sa inveseleasca o alura prea conventionala. Argint, aur, baroc, alb, stralucitor, rosu sau negru, ai de unde alege!

Daca vrei sa arati “sclipitoare” fara sa fii nevoita sa investesti, raspunsul este de aceasta data: accesoriile! Aproape magice, au puterea de a aduce la viata o tinuta dintr-o simpla tusa, sa dea personalitate unui look prea cuminte sau sa inveseleasca o alura prea conventionala.

Argint, aur, baroc, alb, stralucitor, rosu sau negru, ai de unde alege!

Argintul in tendinte

Luminos, argintiul confera un spirit foarte design negrului si sublimeaza albul. Daca nu indraznesti sa-l arborezi in restul anului sau la ceasul cotidianului, atunci petrecerile si iesirile tarzii in oras iti vor oferi ocazia sa te initiezi in stralucirea sa vie si metalizata. Sezonul acesta, la mare cautare sunt margelele stil matanii, indispensabile mai ales pe timp de iarna si care imbraca foarte bine decolteul, in special daca se pliaza pe o tinuta neagra. Nu spune “nu” nici discurilor din argint masiv, pandantivelor care reflecta lumina mai mult decat oricare alta bijuterie. Design-ul merge de minune cu orice stil si cu orice varsta.
Balerinii metalizati raman si ei printre preferinte, la fel de confortabili, la fel de moderni, niciodata banali!

Sic baroc

Retro chic

Surprinzator si grandios, stilul baroc se impune ca un etern feminine. Cu detalii dantelate, impletite, lacuite, perle sau flori, va da tinutei tale un accent de opulenta bine dozata si o nota de fantezie foarte appreciate. Nimic ai potrivit decat dantela asadar, pentru a afisa valente feminitate si un sic absolut, asa ca alege pentru seara un colier decorat cu detalii din catifea si dantela.

Moda romantica

Daca vrei sa-ti decorezi urechile cu motive rafinate, alege cercei care impletesc simboluri florale cu argint si lemn pretios. Efectul magic este imprimat de amestecul stilurilor intr-un spirit Art nouveau revizuit.

Alb

Fara indoiala, atemporal si sofisticat: sirag dublu de perle cu ajutorul unui colier sobru si elegant care va infrumuseta o tinuta cuminte, cu un effect pretios.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
18 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.