Setari Cookie-uri

Style up!

Odata cu venirea toamnei, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte pentru toamna-iarna 2007-2008.

Odata cu venirea toamnei, la Plaza Romania a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte pentru toamna-iarna 2007-2008. Sub numele „STYLE UP”, prezentarea a reunit noile colectii ale Otter, Levi's, Etam, Celio, Stone Creek, BSB, Stefanel, Women' Secret, Springfield si Esprit. Surpriza serii a fost colectia prezentata de Rita Muresan.

Alaturi de modele profesioniste, pe podium au fost prezente si fetele din Divizia Sexy, precum si Cristina Dumitru - Miss Maxim, Nicoleta Macarencu - Miss Bikini Romania, Elena Arkis si Alina Gheorghe - Miss Bikini World. Invitate speciale pe podium au fost si prietenele unor fotbalisti indragiti. Prezentatorul evenimentului a fost Cristi Gretcu, de la Divertis, iar directorul artistic al evenimentului - Alin Galatescu. Coafura modelelor a fost realizata de catre Hair Revolution, iar machiajul de catre Givenchy.

Click aici pentru mai multe fotografii de la eveniment!

ESPRIT Toamna - Iarna 07/08 inseamna evolutia clasicului in contemporan printr-un stil unic, plin de tinerete si noutate, prin care defineste luxul elegant si accesibil. Calitatea materialelor si perfectiunea finisajelor se combina cu stilul clasic intotdeauna reinterpretat, in fiecare sezon. ESPRIT aduce tinute uluitoare pentru femeile si barbatii care traiesc intr-o atmosfera metropolitana intensa si plina de provocari. Liniile CASUAL, COLLECTION si EDC by Esprit din colectia toamna-iarna 2007-2008 sunt o interpretare contemporana a influentelor din moda anilor 40', 50', ‚60. Contrastele alb-negru, griurile, imprimeurile grafice si croiala impecabila descriu o noua si fascinanta combinatie a influentelor mai multor culturi.


In colectia de Toamna-Iarna 07/08 de la Springfield directiile de inspiratie au fost mediul urban si “calatoriile”, intr-un puternic spirit de aventura ce caracterizeaza sezonul. Tinutele casual, neconventionale sunt lansate intr-un design modern cu printuri agresive si detalii artizanale ce definesc colectia Springfield a acestei toamne. Culorile predominante sunt kaki, portocaliu, maro dar si nuante de gri, navy blue si mov.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
19 Septembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.