Setari Cookie-uri

Piese toamna-iarna

Daca esti in cautarea top-urilor, a fustelor, a rochiilor care pun accentul pe liniile-vedeta ale acestei ierni, iata in continuare cateva sugestii care sa iti coordoneze optiunile de-a lungul acestui sezon.

Daca esti in cautarea top-urilor, a fustelor, a rochiilor care pun accentul pe liniile-vedeta ale acestei ierni, iata in continuare cateva sugestii care sa iti coordoneze optiunile de-a lungul acestui sezon.

Rochii in colimator

Rochie-pulover

Starul iernii, rochia continua sa ne seduca. Fie ca este casual sau eleganta, aceasta se impune cu brio in garderoba tuturor femeilor care plaseza stilul la loc de cinste.

Versiunea maxi-tunica, poart-o insotita de colanti, ideali pentru a-i asocia modelelor din plasa sau jerse. Versiunea clasica imbin-o cu colanti din panza, care produc instantaneu un efect foarte sexy.

Rochiile-pulover cu buzunare si nasturi iti sunt de asemenea recomandate cu caldura pentru a te plasa in culmea tendintelor.



Rochie din jerse

Jerseul are prioritate atat in materie de rochii, cat si de tunici de iarna. Opteaza pentru culori de bleu tonic, o nuanta foarte in sezonul acesta. Nu nelgija liniile relaxate ale modelelor si simplitatea cu care le poti accesoriza.

Top-uri in top

Bluza retro - sic

Cuvantul-cheie in ceea ce priveste topurile acestei ierni este “ fluiditate ”. Evazate in partea de jos, ample daca este vorba de manecile puloverelor: volumele se instaleaza in aceasta parte a vestimentatiei intr-un elan de mare feminitate. Adeptele spiritului sic relaxat pot alege bluze cu nasturi de la jumatatea bustului si mici pliuri in zona de jos. Cat despre culoare, mergi pe tonuri soft, fetisul tinerelor ultraurbane.

Bluza Liberty

Aceasta presupune invariabil model cu floricele, care ii va da iernii tale o nota vesela si usoara. Daca o combini cu fuste gen anii '70 sau cu o pereche de jeans brut, va deveni cu siguranta un succes pe langa adeptele nostalgiei si al stilului nonsalant.

Fuste, pantaloni...

Iarna aceasta toate propunerile sunt premise. Fashionistele vor arbora forme scurte, fie ca este vorba de mini sau de pantaloni scurti. Cele care se vor fidele look-ului formal si practic vor fi coplesite de intoarcerea pantalonului larg. Un must-have pe care te sfatuim sa nu-l ocolesti, clean, dintr-un material frumos si croit ca sa dureze.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.