Setari Cookie-uri

Moda la tine acasa

Toate ne-am confruntat la un moment dat cu aceasta situatie: sa cedezi unei tinute foarte confortabile cand esti la tine acasa, in speranta ca nimeni nu va veni sa ne viziteze pe neasteptate!

Toate ne-am confruntat la un moment dat cu aceasta situatie: sa cedezi unei tinute foarte confortabile cand esti la tine acasa, in speranta ca nimeni nu va veni sa ne viziteze pe neasteptate!

Interzis sa te transformi intr-un lucru inform, asa ca renunta la masurile XXL si la tricoul unuia dintre fostii iubiti.

Pastreaza halatul de baie: este tolerat si ramane foarte sic, nou, intr-un ton rafinat, cand adopta simplitatea albului sau daca il porti cu senzualitatea unei Marylin.

Ei bine, intrebarea ramane: cum sa impaci confortul si seductia? Este mult mai putin complicat decat pare. In functie de stilul tau, alege piesele traditionale si cu siguranta te vei simti bine in pielea ta, in casa ta.

Confort caldut

S-a zis cu vremea rochiilor de interior din satin greu sau pene de lebada pozitionate pe tocuri indraznete din epoca anilor '60. Trebuie sa inveti sa te eliberezi de surplus si sa-ti imaginezi o tinuta de interior seducatoare si in concordanta cu imaginea ta.

Adevaratul lux al fetei care simte bine la ea acasa este acela de a-si face placere mizand pe diverse materiale. Evita materialele sintetice! Ai nevoie de natura, asa ca alege un top si casmir si matase, calduros si pufos in acelasi timp.

Ca sa te simti bine in aceste haine trebuie sa eviti tot ceea ce strange talia: nasturi, jeansi slim, curea. Uita de incaltamintea ascutita, inalta...pastreaz-o pentru cand iesi in oras! Evita vestele sau oricare alta piesa vestomentare in care te simti incorsetata!

Prefera pantalonii si fustele cu talie elastica, alege o o tunica sau o rochie care nu sufoca talia si acorda prioritate hainelor din bumbac.

Sport

Un tricou alb, fara maneci, cu maneci scurte sau lungi, in functie de sezon si o pereche de colanti, care, iata, nu sunt destinati numai iesirilor, poti sa-i porti si in intmitatea casei, intr-un confort total, mai ales ca merg cu orice si la orice. Este de ajuns sa ii alegi in culori cat mai diferite!

Romantic
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.