Setari Cookie-uri

Culorile intimitatii

A cam sosit momentul sa iti reinnoiesti farmecul si pe linia optiunilor legate de lenjeria intima. Fie ca esti cocheta, jucausa, indrazneata sau mai blanda, nu uita sa-ti reactulizezi stocul de lenjerie cu ajutorul culorilor-vedeta ale sezonului, dar si a materialelor fara de care nu se poate.

A cam sosit momentul sa iti reinnoiesti farmecul si pe linia optiunilor legate de lenjeria intima. Fie ca esti cocheta, jucausa, indrazneata sau mai blanda, nu uita sa-ti reactulizezi stocul de lenjerie cu ajutorul culorilor-vedeta ale sezonului, dar si a materialelor fara de care nu se poate.

Iarna aceasta, culorile cafelei invadeaza propunerile, de la cele mai simple si pana la cele foarte sic. Alt punct de mare interes il constituie rosul incandescent, care isi recastiga nobletea si stilul. Nu uitam nici de albul stralucitor, care ramane la categoria marilor clasici.

Culorile cafelei

De la brun la ciocolatiu, de la caramel la moccha, tonurile surde, dar de o eleganta incontestabila pun stapanire pe paleta cromatica a sezonului. Iar interpretarea acesteia in modele sexy, care raman deopotriva sic si atragatoare te captiveaza pana la capat!

Ansamblul deux-pieces pledeaza in continuare pentru linii fine, sutienele sunt simple, eventual, ornate subtil cu broderii discrete, in special in cazul in care sunt purtate direct pe sub sacouri sau taioare “severe”.

Alb radios

De decenii intregi, albul este prietenul cel mai fidel al lenjeriei. Nicio colectie nu il ocoleste, sub diverse forme de abordare: matase, dantele, tul si tot asa.

Iarna aceasta, il regasesti mai proaspat ca niciodata, in principal, din tul usor si dantela. Doua materiale primordiale, inevitabile printre tendintele lenjeriei contemporane. Sinonime cu feminitatea si eleganta, impatimitele stofelor pretioase si ale confortului de lux nu vor neglija cu siguranta, acelasi, intotdeauna alb.

Asa ca cedeaza-i! Este formula infailibila de a fi pe val cu ultimele efecte de stil ale marcilor si creatorilor celebri, asta chiar cu mult inainte de a te aventura la coloritul indraznet si detaliile aferente.

Rosu incandescent

Rosul se inscrie din nou la categoria come back in colectiile de lenjerie intima. Marcile specializate si designerii mizeaza pe gama de rosu temperat, la mile departare de nota provocatoare. Gratie armoniilor care stiu sa se pastreze calme, accentele tind cu precadere catre sofisticare. Spiritul este la fel de elegant precum in colectiile pret-a-porter, iar rosul se impune ca atu mai mult decat convingator.

Modelele minimaliste glamouroase se incadreaza in peisajul de seductia clasica. Cele contemporane imprumuta ideea de top in locul celebrului sutien, din materiale foarte usoare, destinate femeilor sexy si active, care adora confortul inainte de toate.

Astfel, sezonul acesta, conform preferintelor generale se spune ca 49% dintre femei imbratiseaza albul, 31% nu rezista culorilor cafelei, iar 18% cedeaza rosului.

Un articol de Ana Maria Tatu

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.