Setari Cookie-uri

De la marii designeri!

Daca am sti in fiecare zi sa alegem din ofertele modei poate ca am reusi sa fim intr-adevar "zeite ale frumusetii". Privind colectii toamna-iarna 2007-2008 ale marilor designeri am vrut de fapt sa ghicesc macar cateva repere pentru ca nu tot ce vedem pe scena putem purta zi de zi.

Daca am sti in fiecare zi sa alegem din ofertele modei poate ca am reusi sa fim intr-adevar “zeite ale frumusetii”. Privind colectii toamna-iarna 2007-2008 ale marilor designeri am vrut de fapt sa ghicesc macar cateva repere pentru ca nu tot ce vedem pe scena putem purta zi de zi.

Majoritatea fetelor prefera tinute casual (purtabile aproape in orice moment al zilei) ca sa nu mai spun ca o foarte mare parte dintre noi au uitat ca rochia si fusta sunt de fapt simboluri ale feminitatii. Concuziile cu privire la “ce se poarta“ le-am extras singura:

1. Christian Dior a preferat colectiei doar cateva culori tomnatice: olive, visiniu, lila, gri, nuante de maro, mov! Manechinele sale poarta genti asortate vestimentatiei si destul de mari. Daca alegem o culoare neutra tinutei o putem revitaliza cu o geanta sau pantofi de culoare ceva mai vie.


2. Nina Ricci alege pentru manechinele sale foarte multe nuante de gri dand parca impresia unei colectii pale cu doar cateva piese mai vii, dar sfatul cel mai important pe care parca il “striga” intreaga colectie este: “Lasati parul cat mai liber, fetelor!”

3. Givenchy aduce pe scena nuantele foarte inchise (negru sau albastru elecric) in combinatie cu auriu. Are probabil in vedere zilele mohorate de iarna  Colectia pune accent pe volum la cel putin una din piesele vestimentare.



4. Chanel ne ofera o noutate: carourile (fie vorba intre noi cred ca ar merge chiar ceva mai putine totusi, daca nu vrem sa hipnotizam pe nimeni pe strada). De asemenea gentile sunt de marime medie, deci destul de incapatoare pentru “bagajul” feminin sau plic, pentru tinute ceva mai elegante.

Sa nu uitam insa ca nu trebuie copiat pur si simplu un manechin pentru ca am risca sa obtinem o tinuta extravaganta si chiar de prost gust. Am putea doar sa incercam a lua ce e mai bun si mai potrivit pentru fiecare din noi de la acel manechin. Aici de exemplu mie imi place haina fetei de la mijloc si geanta primeia dar s-ar potrivi amandoua doar daca geanta ar fi in nuanta simpla de negru. Voi ce parere aveti?
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.