Setari Cookie-uri

Fii sic pe timp de iarna!

In candoarea sezonului hibernal, moda revendica un plus de lejeritate, de transparenta, de finete si de feminitate. Modelele de lenjerie, pret-a-porter si accesoriile pledeaza pentru un lux nonsalant si lipsit de rigiditate pretioasa.

In candoarea sezonului hibernal, moda revendica un plus de lejeritate, de transparenta, de finete si de feminitate. Modelele de lenjerie, pret-a-porter si accesoriile pledeaza pentru un lux nonsalant si lipsit de rigiditate pretioasa.

Prin asocieri nonconformiste, materialele se vor fluide, aproape de reverie: casmir, lana usoara, dantela, matase, velur sau blana. Nu se accepta decat atitudinea sic, indiferent de momentul zilei. Ingredientele succesului feminin, sic si in ton? Intotdeauna, stilul, inimitabil, personal, precis pliat pe fiecare ocazie.

Dis-de-dimineata

Sic de dimineata inseamna cam asa: pulover XXL din mohair, cu maneci la fel de largi, in nuante de gri sau maro cu guler rasfrant, neglijent. Iar minunea vine in asocierea cu pantalonii scurti, din satin de culoare beige, de preferinta. Poarta un sirag discret la gat, in tonuri aurii si....gata cu momentul de debut al zilei!


Amintiri din Paris

Este sezonul bolero-ului, mai lung, mai scurt, mai pufos, mai discret, din piele sau nu, dar cu siguranta, mereu potrivit daca mergi pe negru. Poarta pe dedesubt un tricou gri cu un motiv animat, haios imprimat si nu uita de colanti ( gri, la randul lor) si cizmele cu platforma si din piele intoarsa!


Aluri cuceritoare

Aici, te-as sfatui sa porti un top lejer, aproape lalau, fara maneci si bine desenat in jurul gatului, pe palete de bleumarin si in combinatie cu o fusta dreapta, sifonata in fata, din velur in culoarea untului. In cazul acesta, iti recomand sa nu eviti botinele negre - reginele neincoronate ale sezonului.

Sfarsit de dupa-amiaza

Ei, acum e-acum! Si iti propun urmatoarele: o rochie-bijuterie, de lungime medie, in nuante calde de maro, de preferinta cu modele florale . Rochiile raman, ne captiveaza si in tendintele actuale si se reafirma ca nespus de feminine! Geanta alege-o pe dimensiuni foarte structurate si pe tonuri metalizate, cizme din velur, elastice si foarte inalte.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.