Setari Cookie-uri

(P) Magie, culoare, stil la tarafashion.ro

O adiere a deceniilor demult pierdute apuse, un suflu fermecator si nostalgic si un parfum ce cucereste de-a pururi, asta va aduce saptamana aceasta nou la tarafashion.ro.

O adiere a deceniilor demult pierdute apuse, un suflu fermecator si nostalgic si un parfum ce cucereste de-a pururi, asta va aduce saptamana aceasta nou la tarafashion.ro.

Magia anilor trecuti, cu tot ce au avut ei mai aparte, ni se asterne acum in fata ochilor ca o impetuasa desfasurare de forte: mantouri, jachete, rochii, camasi.

Doriti un look mai sport si nonsalant? Atunci o pereche de blugi cu broderie si o fusta de blugi ar fi solutia..

O lume de vis cu bogatia aplicatiilor si broderiilor ne aminteste de feminatate. Va propunem o vesta si fusta cu broderie care sigur va va scoate din anonimat..

Hotarat lucru negrul nu va disparea niciodata. E prea la indemina si prea distins pentru a disparea vreodata.

De la The Little Black Dress de zeci de ani dar si in vechi celebra la fuste, mantouri, pantaloni, negrul nu lipseste din nici o ipostaza. Saptamana aceasta va surprindem si va oferim foarte multe modele variate, de la fuste, rochii, jachete,
mantouri, bluze.

Un nou sezon, o noua moda.....sau cel putin o noua maniera de exprimare a ideologiei artistice.

Un lucru e cert insa, in acest sezon puterea noastra de discernamant nu va fi pusa la grea incercare pentru ca inclinatia generala e una spre un stil mai elegant si spre o incercare de a avea mai multa rigoare si rafinament in infatisare.

In acest sezon, moda constituie atat un maiastru exercitiu de stil, cat si o exprimare a alegerii pieselor cu adevarat speciale.

Noi va propunem saptamana aceasta modele deosebite, speciale de mantouri cu blana, jachete cu maneci din tricot foarte la moda in acest sezon, jachete cu gluga, fuste de blug cu broderie, rochii si multe modele din tricot.

Noi modele de pantofi si cizme va asteapta on-line la preturi foarte accesibile.

Pentru orice femeie, sosirea pe lume a unui bebelus este inceputul unei alte vieti, plina de dragoste, de responsabilitati si de....ultimele colectii in materie de haine pentru copii. TARA stie asta si iti ofera acum o colectie completa de imbracaminte marca Kiabi, pentru copilul tau.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Octombrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.