Setari Cookie-uri

Sezon plin de culoare!

Fiecare nou sezon aduce cu el, asa cum e si normal de altfel, o serie de schimbari, mai mult sau mai putin radicale, carora nu trebuie neaparat sa ne supunem orbeste, dar pe care ar fi bine sa le cunoastem pentru a nu face niste greseli monstruoase si pentru a ne improspata look-ul. De fapt, toate colectiile de podium ale marilor designeri trebuie privite ca niste liniii directoare, in niciun caz ca un "must", marea arta constand in definirea unui stil propriu, cat mai potrivit fiecareia dintre noi.

Fiecare nou sezon aduce cu el, asa cum e si normal de altfel, o serie de schimbari, mai mult sau mai putin radicale, carora nu trebuie neaparat sa ne supunem orbeste, dar pe care ar fi bine sa le cunoastem pentru a nu face niste greseli monstruoase si pentru a ne improspata look-ul. De fapt, toate colectiile de podium ale marilor designeri trebuie privite ca niste liniii directoare, in niciun caz ca un “must”, marea arta constand in definirea unui stil propriu, cat mai potrivit fiecareia dintre noi.

Griul a fost decretat de mai marii modei culoarea vedeta a sezonului, in timp ce purpuriul si violetul par a fi cele mai hot prezente. In afara de clasicul gri, se remarca cateva nuante generic denumite “noul negru”, cum ar fi: albastrul (in special safir, dar si petrol), rosul (cu precadere bordo), auriul, ciocolatiul, kaki-ul, turcoazul, portocaliurile arse (teracotta, ginger), nuante de verde masliniu inchis, galben mustar, maro caramel, combinate cu tonurile calde de alb (alb-sampanie, alb-fildes, alb-stridie, alb perlat). Puteti domoli aceasta explozie de culoare cu negru sofisticat sau gri antracit!

Culori in trend:

Si pentru ca paleta coloristica variaza de la negru si gri inchis pana la ciclam si fucsia, sezonul toamna-iarna 2007/2008, am ales sa dezbatem cateva dintre cele mai trendy culori.

Griul, o culoare neutra si terna, este, fara drept de apel, culoarea vedeta a sezonului. Puteti opta pentru un look total gri sau combinat cu niste culori mai tari, pentru a-l scoate din anonimat. Pentru un efect de senzatie nu ezitati sa va jucati cu diversele texturi si materiale avute la dispozitie.

Negrul ramane, in continuare, una dintre cele mai populare culori ale sezonului, de dimineata pana seara, dar in special pentru ocaziile speciale. Contrastul alb-negru inca nu a iesit din trend. Ramane valabila, si in cazul de fata, recomandarea de a alterna materialele si texturile. Un lucru este clar, cu negru nu prea aveti cum sa dati gres, asa ca purtati-l cu incredere!

Rosul se poarta in toata intensitatea lui, indiferent de culoarea pielii si a parului. Tenul mai deschis, cu pigment rece sau roz, se armonizeaza mai bine cu nuantele de rosu albastrui si rosu pur. In schimb, pielea mai inchisa la culoare, usor maslinie sau aurie va fi pusa in valoare de nuantele de rosu caramiziu sau rosu sangeriu.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
1 Noiembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.