Setari Cookie-uri

Lenjeria intima potrivita

Cum ne alegem lenjeria astfel incat sa ne simtim confortabil? Este foarte dificil sa apari in postura de femeie sexy daca nu te simti confortabil.

Cum ne alegem lenjeria astfel incat sa ne simtim confortabil? Este foarte dificil sa apari in postura de femeie sexy daca nu te simti confortabil.

Nu este deloc usor sa ne alegem lenjeria atunci cand suntem cat de cat constiincioase - si cine nu este? Pana la urma, cand porti o bluza decoltata si extrem de sexy, nu mai ramane nimic, in afara de tine in plina glorie. Daca te simti astfel, ori esti indragostita pana peste cap, ori tocmai ai terminat acel regim ingrozitor si in situatia aceasta chiar iti permiti sa porti aproape orice tip de lenjerie doresti, fara sa fii mereu cu ochii in patru.

Dar pentru o mare parte dintre noi, lenjeria intima nu face decat sa ne indemne sa ne ascundem dupa prima perdea care ne iese in cale, sa ne afundam in asternut ori sa stingem mai repede lumina aia enervanta care ne face sa parem atat de... vizibile. Entuziasmul de a purta o lenjerie provocatoare nu ar trebui sa dispara deloc. Femeile poarta articole de lenjerie intima de secole, tocmai pentru a le demonstra partenerilor cat de importanti sunt pentru ele si pentru a mentine flacara aprinsa in cazul relatiilor de lunga durata.

Inainte de a-ti alege lenjeria potrivita tine cont de urmatoarele :

Mintea ta

Pentru a-ti gasi cea mai buna lenjerie consulta-te in primul rand cu mintea ta. Esti multumita si mandra cu trupul tau? Iti este rusine sa arati prea multa piele, sau faci ravagii pe plaja in costume de baie minuscule? Ofera-ti putin timp si gandeste-te bine ce parere ai despre corpul tau inainte sa alegi un anumit tip de lenjerie. Este bine sa fii si putin obraznica, din cand in cand, dar trebuie sa ai in fiecare moment grija pentru ca, in cazul in care te grabesti si nu esti sigura de ceea ce-ti doresti, poti descoperi ca un outfit sexy te va inhiba mai mult decat sa te destinda. Anumite femei privesc lenjeria intima ca pe o costumatie: poti pretinde ca esti mai salbatica si mai libera decat esti cu adevarat. Daca nu esti sigura ca poti face trecerea de la ''fetita cuminte'' la ''Wildcat '' alege doua piese de lenjerie, una mai modesta decat cealalta. Daca simti nevoia, poti face rapid o schimbare in ultimul moment. Nu uita niciodata ca scopul lenjeriei intime e sa-ti condimenteze viata si sa aduca un strop de distractie in relatia ta. Cu siguranata poti purta ceva pentru a-i face pe plac partenerului, dar asigura-te ca iti face si tie placere.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
27 Decembrie 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.