Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase femei din lume

A fost odata ca niciodata… cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

A fost odata ca niciodata... cam asa ar putea sa inceapa aceasta poveste a Supermodelelor care pusesera stapanire pe lumea modei, pe lumea showbiz-ului, cucerisera de fapt intreaga lume, care se prosterna la picioarele lor.

Se intampla in epoca de aur a modelelor, intre anii 1980-1990, cand nume precum Claudia Schiffer, Cindy Crawford, Linda Evangelista, Naomi Campbell, Kate Moss sau Christy Turlington erau asociate cu perfectiunea si depaseau cu mult popularitatea cantaretelor sau actritelor de la Hollywood. Aceste femei pareau mai degraba zeite decat muritoare de rand: corpuri perfecte, trasaturi impecabile, par bogat si stralucitor, glamour, pictoriale de vis, aparitii pe copertile celor mai bine cotate publicatii din lume, totul la superlativ. Cele sase modele erau numite chiar “The Big Six” si o alta femeie superba, Elle Macpherson, a primit supranumele de “The Body” datorita masurilor perfecte ale corpului.

Claudia Schiffer


Supermodelul de origine germana este una dintre cele mai frumoase femei ale lumii, o aparitie cu adevarat captivanta, de o frumusete ravasitoare: picioare lungi, bust generos, figura atragatoare, dimensiuni frizand perfectiunea si in plus un par superb, blond si voluminos si ochi albastri... expresia visului tuturor muritorilor. Claudia si-a inceput cariera de model la Paris si la scurt timp a pozat pentru coperta editiei franceze a publicatiei “Elle”. Karl Lagerfeld a transformat-o in supermodel in momentul in care i-a oferit sansa de a deveni noua imagine pentru Chanel.
Foto: Wikipedia

Au urmat contracte pentru sume fabuloase si defilari pentru cei mai mari creatori de moda, precum Versace, Valentino, Ralph Lauren sau Jil Sander. A fost primul model care a aparut pe copertele unor publicatii de renume mondial: People, Rollling Stones, Vanity Fair sau New York Times, acumuland in timp un total de peste 600 de aparitii in reviste. A jucat si intr-o serie de filme si videoclipuri muzicale. A fost logodita cu celebrul iluzionist David Copperfield, controversata lor relatie incheindu-se dupa sase ani si fiind marcata chiar printr-un contract prin care Claudia se obliga sa nu dezvaluie tainele magiei lui Copperfiled.

Din 2002 Claudia Schiffer este casatorita cu producatorul Vince Vaughn, cuplul avand si doi copii, Caspar Matthew (5 ani) si Clementine de Vere Drummond (3ani). In prezent ea este ambasadoare L'Oreal si UNICEF.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.