Setari Cookie-uri

Tendinte in moda

Cele mai noi tendinte in moda au fost prezentate la Brandswalk Bucuresti Mall.

Cele mai noi tendinte in moda au fost prezentate la Brandswalk Bucuresti Mall.

Joi, 13 martie 2008, la Bucuresti Mall a avut loc o prezentare de moda in cadrul careia s-au prezentat noile tendinte ale acestui sezon. Sub numele „Brandswalk”, prezentarea a reunit noile colectii de primavara-vara ale: Springfield, Bray Suite Anthology, Levi’s, Debenhams, Esprit, Olsen, Aldo si Tommy Hilfiger. Piesa de rezistenta a fiecarui brand a fost prezentata de o invitata speciala. Astfel, alaturi de manechine profesioniste, invitate pe podium la acest eveniment au fost Rosse Marie Florescu, Simona Patruleasa, Andreea Mantea, Monica Columbeanu, Alina Gheorghe, Bebelusele Delia si Oana, Ilinca Vandici si Gina Pistol.

Prezentatorul evenimentului a fost indragitul Daniel Buzdugan de la Radio 21, iar directorul artistic al evenimentului - Alin Galatescu. Coafura modelelor a fost realizata de catre Hair Revolution, machiajul de catre Sephora.

Colectia Springfield pentru barbati aduce tinute in trend pentru un spirit liber si plin de personalitate. Combinatiile sunt cele care fac regulile jocului. Stilul minimalist al anilor ’60 si look-ul natural si indraznet al anilor ’70 si ’80 se combina intr-o vestimentatie confortabila si plina de culoare. Si in acest sezon look-ul Springfield este ultra-urban. Noua colectie pentru femei este ultra-feminina si usor de purtat: rochiile, fustele si pantalonii scurti in culori indraznete sunt piesele „must-have” ale sezonului.

Tinutele pentru seri calde adopta stilul jucaus si dinamic al anilor ’80. Accesoriile, esarfe, coliere, bratari, curele si genti de toate dimensiunile pun in valoare stilul independent al femeii Springfield.

Bray Suite Anthology prezinta o colectie cu un nou format de lux. Alaturi de colectiile Bray Steve Alan, a fost prezentata si o selectie a catorva articole elaborate si exclusive purtand cateva din brandurile Einstein alese pentru delectare si de ce nu pentru fashion-follia: 525, BSA, Sexy Woman, Absolut Joy. Nu sunt doar simple articole vestimentare, sunt haine cu personalitate care reprezinta intocmai stilul italian usor de recunoscut in intreaga lume. Nume mari din lumea showbizului au imbracat de-a lungul timpului produsele Einstein, printre care amintim cea mai recenta colaborare pentru lansarea celui mai nou film al lui Silvester Stalone „John”, dar si colaborari cu nume importante din show-bizul italian.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Martie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.