Setari Cookie-uri

Top 10 tinute hidoase ale vedetelor din muzica

Top 10 dezastre vestimentare la ceremoniile de decernare a premiilor muzicale:

Top 10 dezastre vestimentare la ceremoniile de decernare a premiilor muzicale:

10. Shania Twain – Voce buna, tinuta rea!

Evenimentul: American Music Awards 2003

De ce: Castigatoarea a 2 premii Grammy a ales aceasta rochie Givenchy pe care a accesorizat-o dezastros cu cizmele de dominatoare creand astfel o aparitie neconforma cu versurile si muzica sa, cu vocea calda si chipul candid. Rezultatul? O combinatie mult prea agresiva care iti sugereaza fie tratament psihiatric, fie un film hardcore. Negrul se pare ca nu salveaza intodeauna ... That don’t impress us much!

Foto: Jerry Daykin

Pentru poze cu tinuta, click aici

9. Avril Lavigne – Rock on, style off!

Evenimentul: Grammy Awards 2003

De ce: Revelatia teen a aflat intre timp ca intr-o tinuta rock poti fi si feminina, insa la acest eveniment a „zguduit” de-a dreptul. Cu ce sa incepem si cu ce sa continuam: satinul, marimea gresita, pantofii, jobenul, coafura? Complicated! PS. Singura care va arata senzational peste timp in acest gen de tinuta ramane Marlene Dietrich.

Pentru poze, click aici

8. Imogen Heap – Flowerly-fetish-gothic-geisha GHIVECI!

Evenimentul: Grammy Awards 2007

De ce: Aceasta rochie Pinar Elis n-are o identitate cuprinzand atatea elemente si avand atatea influente ce se bat cap in cap. Nuferii viu colorati si o gingasa broscuta-n brau inveselind o tinuta ... gothica?! Spuma o constituie umbreluta japoneza iar cireasa de pe tort ar fi accisorizarea oripilanta a dress-ului si a cizmelor, menita probabil sa „valorifice” outfit-ul!

Pentru poze, click aici

7. Kelis – Outfit-ul manifest

Evenimentul: Grammy Awards 2008

De ce: Kelis si sotul ei rapper-ul Nas s-au pregatit temeinic pentru o iesire intr-un club din South Central (ghetto din L.A ) si au zis sa faca o mica escala la gala celor mai prestigioase premii ale industriei muzicale. Un plus insa pentru mandria de rasa.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
2 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.