Setari Cookie-uri

Haine evergreen

Dont get me wrong, if i come and go like fashion spunea un hit al celor de la Pretenders si intr-adevar, cateodata, nimic nu pare mai nestatornic si mai dezamagitor decat moda.

„Don’t get me wrong, if i come and go like fashion” spunea un hit al celor de la Pretenders si intr-adevar, cateodata, nimic nu pare mai nestatornic si mai dezamagitor decat moda.

Sezoanele trec, tendintele se fac uitate in fata noilor modele aduse in prim plan si imbratisate de catre orice fashionista, o piesa pe care o credeai trendy devine sooo five minutes ago iar tu parca resimti si mai dureros trecerea iremediabila si prea rapida a timpului si totodata inconsistenta lumii ce te inconjoara.

In acerba lupta de a ramane „in”, crezi ca e necesar sa ai ca zestre viziunea Patriciei Field si sa te bucuri de contul bancar al lui Paris Hilton, insa tot ce iti trebuie este multa rabdare, imaginatie si simt practic.

Moda poate fi contracarata, poti straluci in varii ocazii daca in sifonierul tau exista acele „arme secrete” ce-ti vor fi vesnic fidele si sunt parca menite sa te puna in valoare.

Aceste piese obligatorii intr-o garderoba isi salveaza purtatoarea oferindu-i un look curat, cu stil tocmai fiindca nu se demodeaza in timp.

Vom incepe cu trench-ul. Inventat de Thomas Burberry in 1901 si destinat initial ofiterilor armatei, el este omniprezent in colectiile designer-ilor, chiar daca sezon de sezon se gaseste in alta culoare sau beneficiaza de anumite elemente specifice aditionale.

Opteaza pentru culorile neutre: negru, bej, gri sau maro iar daca esti mai curajoasa poti incerca si rosul.

Este haina ce pune in valoare orice silueta, iar daca o accesorizezi cu o centura chic iti vei evidentia frumos si talia.

Urmatoarea piesa este camasa alba cu nasturi. Ideala pentru atat pentru birou cat si pentru timp liber, mulandu-se atat pe un look formal cat si pe unul casual, este solutia salvatoare in multe situatii , unde condimentata cu accesoriile potrivite, ofera un look stylish.

Una dintre cele mai versatile tinute, ce poate fi purtata de la birou la cocktail este deux pieces-ul cu pantaloni, aparut in garderoba feminina abia dupa anii 60. Este deosebit de util, putand fi purtat atat ca un compleu, cat si separand piesele.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Septembrie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.