Setari Cookie-uri

Sexy unisex!

Ce-ar fi sa lasi deoparte inhibitiile si regulile si, macar pentru un weekend, tu si iubitul tau sa va imbracati la fel? Motivele ar fi mai multe: in primul rand, va veti distra si in al doilea rand, veti simti o complicitate noua, stiind ca aratati atat de bine impreuna, purtand haine identice. Si, nu in ultimul rand, tendinta androgina va fi mereu la moda si o sursa a fascinatiei celor din jur! Ti-o amintesti pe Marlene Dietriech cu palarie masculina si frac? Ei bine, atunci deja esti pe drumul cel bun catre un look unisex si sexy!

Ce-ar fi sa lasi deoparte inhibitiile si regulile si, macar pentru un weekend, tu si iubitul tau sa va imbracati la fel? Motivele ar fi mai multe: in primul rand, va veti distra si in al doilea rand, veti simti o complicitate noua, stiind ca aratati atat de bine impreuna, purtand haine identice. Si, nu in ultimul rand, tendinta androgina va fi mereu la moda si o sursa a fascinatiei celor din jur! Ti-o amintesti pe Marlene Dietriech cu palarie masculina si frac? Ei bine, atunci deja esti pe drumul cel bun catre un look unisex… si sexy!

Jeans, tricou si sneakersi

Nici ca exista o tinuta mai potrivita atat pentru tine, cat si pentru iubitul tau decat una sport-casual, formata dintr-o pereche de jeans, tricou si sneakersi! Purtati amandoi aceleasi culori si mergeti sa beti o bere intr-un pub ce transmite un meci de fotbal – il vei surprinde placut pe el, iar tu vei fi femeia la care viseaza orice barbat: naturala, sexy si dispusa sa-ti petreci timpul alaturi de el! Ia-i ca exemplu pe Katie Holmes si Tom Cruise, ce au fost vazuti vara aceasta la New York, in timpul plimbarii de seara alaturi de fiica lor, Suri, purtand exact aceeasi pereche de jeans. Nu ti se pare hot?

In lumina reflectoarelor

Va duceti impreuna la un party si vreti sa faceti senzatie? Atunci purtati amandoi o tinuta tipic masculina, dar reinterpretata pentru a le face si pe femei sa arate sexy: pantaloni, sacou si pantofi barbatesti! Pentru a-ti condimenta un pic tinuta, poti alege o pereche de pantofi stil masculin de lac, gri sau negri, precum si un sacou cambrat si foarte decoltat, fara nimic altceva pe dedesubt. Ideea e sa fiti imbracati la fel, insa tu sa ramai feminina si sexy in acelasi timp. Si se poate! Uita-te la cuplurile celebre ce poarta aceeasi culoare (de obicei, gri) pe covorul rosu: cel mai bun exemplu ar fi tot Katie Holmes & Tom Cruise, dar si Victoria si David Beckham, care se imbraca mereu astfel incat sa se asorteze unul cu celalalt, in culori asemanatoare (gri si bej, de exemplu).
Ca tot sunt o multime de petreceri de Halloween in Bucuresti, daca mergeti impreuna la vreuna, alegeti-va amandoi costume inspirate de vestimentatia lui Robin Hood, vrajitor si vrajitoare sau cel putin costumatii care sa se completeze una pe alta, de genul lup & Scufita rosie. Nu este nimic mai sexy decat un cuplu care sa se completeze din punct de vedere al vestimentatiei!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 Octombrie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.