Setari Cookie-uri

Top 10 tinute la Golden Globes

Cea de a 67-a editie a premiilor Globul de Aur s-a dovedit a fi, si in acest an, nu doar un prilej de a ne arata respectul fata de cele mai bune filme ale anului ci si de a arunca un ochi critic peste alegerile vestimentare ale vedetelor. Pentru asa ocazie, asa rochii putem spune fara prea multe retineri. Covorul rosu asezat pentru a intampina invitatii galei Golden Globe a fost calcat si in acest an de vedete imbracate in creatii ale marilor designer, care de care mai frumoase.

La o prima vedere iti sar in ochi culorile vii, materiale vaporoase si fine si modele ce se potrivesc perfect pe siluetele de invidiat ale vedetelor. Accesoriul obligatoriu ce a scapat insa obiectivului a fost umbrela pe care fiecare vedeta a trebuit sa o ia cu sine pentru a se feri de ploaia torentiala ce s-a abatut asupra Beverly Hills-ului duminica seara.

Natalie Mark si-a facut aparitia la bratul iubitului sau Sam Worthington. Poate ca Sam Worthington e cel care a jucat in productii precum Terminator Salvation sau Avatar, insa privirile tuturor s-au indreptat catre prietena acestuia, stilista Natalie Mark. Tanara de 23 de ani a imbracat o rochie rosie superba ce i-a pus in evidenta bronzul si pielea deosebita. Rochia ne atrage atentia nu doar prin culoarea deosebita ci si prin bretelele prinse pe umarul drept si prin funda din talie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.