Setari Cookie-uri

Top 10 tinute la Golden Globes

Cea de a 67-a editie a premiilor Globul de Aur s-a dovedit a fi, si in acest an, nu doar un prilej de a ne arata respectul fata de cele mai bune filme ale anului ci si de a arunca un ochi critic peste alegerile vestimentare ale vedetelor. Pentru asa ocazie, asa rochii putem spune fara prea multe retineri. Covorul rosu asezat pentru a intampina invitatii galei Golden Globe a fost calcat si in acest an de vedete imbracate in creatii ale marilor designer, care de care mai frumoase.

La o prima vedere iti sar in ochi culorile vii, materiale vaporoase si fine si modele ce se potrivesc perfect pe siluetele de invidiat ale vedetelor. Accesoriul obligatoriu ce a scapat insa obiectivului a fost umbrela pe care fiecare vedeta a trebuit sa o ia cu sine pentru a se feri de ploaia torentiala ce s-a abatut asupra Beverly Hills-ului duminica seara.

Olivia Wilde
Frumoasa actrita ce ne-a atras atentia in serialul House M.D. si-a facut aparitia la premiile Golden Globe intr-o creatie Gucci. Rochia gri metalizat urmareste cu precizie silueta sculpturala a actritei. Olivia Wilde a optat pentru sandale Jimmy Choo si poseta plic Judith Leiber. Mai trebuie amintite decolteul superb expus de actrita si diamantele ce contribuie la look-ul de “regina a ghetii” sugerat de rochie.

Vizionare placuta


Kudika
20 Ianuarie 2010
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.