Setari Cookie-uri

Marion Cotillard

Pe 18 iunie a avut loc la Chicago premiera filmului Public Enemies, in care frantuzoaica premiata cu Oscar, Marion Cotillard, joaca alaturi de Johnny Depp si Christian Bale. La aceasta premiera, Marion a ales sa poarte o tinuta clasica de vara, combinand o rochie lila semnata de Christian Dior cu plicul si cureaua de aceeasi culoare, un rosu bordeaux.

Pe 18 iunie a avut loc la Chicago premiera filmului “Public Enemies”, in care frantuzoaica premiata cu Oscar, Marion Cotillard, joaca alaturi de Johnny Depp si Christian Bale. La aceasta premiera, Marion a ales sa poarte o tinuta clasica de vara, combinand o rochie lila semnata de Christian Dior cu plicul si cureaua de aceeasi culoare, un rosu bordeaux.

Rochia fara bretele este realizata din voal creponat, ceea ce o transforma intr-o alegere ideala pentru vara, iar sandalele argintii sunt nota de glamour de care avea nevoie aceasta tinuta pentru a fi una cu adevarat speciala.

Chiar daca tinuta purtata de Marion Cotillard la premiera noului ei film a fost catalogata de unii critici de moda ca fiind plictisitoare si chiar demodata, actrita de origine franceza reuseste cu siguranta sa arate elegant si sa inspire femeile din lumea intreaga in alegerea unui outfit lejer si in acelasi timp potrivit unei ocazii deosebite.

Dupa ce a fost onorata cu premiul Oscar pentru rolul sau din “La mome”, in care a intruchipat-o pe legenda numita Edith Piaf, cariera lui Marion a prins aripi: in acest moment, are in pregatire trei filme, intr-unul dintre acestea jucand alaturi de Leonardo diCaprio. Un drum spectaculos pentru o tanara frantuzoaica ce provine dintr-o familie cu radacini in lumea teatrului, nu-i asa?

Cariera fulminanta plus gustul ei pentru moda de un rafinament clasic sunt motivele pentru care o declaram pe Marion Cotillard kudifashionista zilei!

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
23 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.