Setari Cookie-uri

Bianca Elena Constantin

Sambata 27 iunie, in cadrul finalei ce a avut loc la Baneasa Shopping City, Bianca Elena Constantin a fost aleasa Miss Universe Romania 2009. Tanara in varsta de 20 de ani provine din Piatra Neamt, are dimensiuni de invidiat (88/61/91), 1,74 inaltime si este studenta in anul II la Facultatea de Drept.

Sambata 27 iunie, in cadrul finalei ce a avut loc la Baneasa Shopping City, Bianca Elena Constantin a fost aleasa Miss Universe® Romania 2009. Tanara in varsta de 20 de ani provine din Piatra Neamt, are dimensiuni de invidiat (88/61/91), 1,74 inaltime si este studenta in anul II la Facultatea de Drept.

„Bianca Elena Constantin a beneficiat de simpatia publicului, cumuland cele mai multe voturi si din partea juriului. Procesul de jurizare s-a desfasurat conform regulamentului, sistemul de jurizare fiind unul foarte bine pus la punct. Jurizarea precum si validarea rezultatelor finale s-au desfasurat sub atenta supraveghere a avocatului Andrei Rosca, titular in cadrul cabinetului de avocatura Rosca Andrei. Titlul de Miss Universe Romania 2009 a fost castigat astfel de cea care a reusit sa obtina punctaj maxim in urma celor 5 probe de concurs: tinuta de zi, costum popular, costum de baie, tinuta de seara si interviu de personalitate” a declarat Mike Costache, membru al juriului si Presedinte Miss Universe® Romania 2009.

Miss Universe® Romania 2009, Bianca Elena Constantin a convins reprezentantii mass-media, acordandu-i-se Premiul Presei. Miss Universe® 2008, Dayana Mendoza, membru special al juriului a incoronat-o pe Miss Universe® Romania 2009 care a primit odata cu marele premiu alcatuit din produse in valoare de 50.000 de euro, titlul de cea mai frumoasa femeie din Romania dar si o mare responsabilitate: de a reprezenta tara noastra la competitia internationala ce va avea loc pe data de 23 august, in Bahamas.

„Titlul de Miss Universe® Romania 2009 ma onoreaza dar in acelasi timp sunt constienta ca voi avea de indeplinit o misiune dificila: sa reprezint Romania si sa demonstrez ca frumusetea romancelor depaseste hotarele tarii. Am certitudinea ca nu ii voi dezamagi pe toti cei care m-au votat si ca voi fi cel mai bun ambasador al frumusetii romancelor” a declarat Bianca Elena Constantin, Miss Universe® Romania 2009.

Frumusetea angelica, naturaletea si spiritul copilaresc ale Biancai Constantin au diferentiat-o de restul concurentelor, tanara cucerind nu numai juriul si publicul care a votat-o, dar si pe noi, cele care am ales-o Kudifashionista zilei!


Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
30 Iunie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.