Setari Cookie-uri

Nicole Kidman

Nicole Kidman, la doar cateva zile dupa serbarea primului an de viata a fiicei Sunday Rose (7 iulie), este reperata de paparazzi pe strada, intr-o tinuta verana, cu parul pitit sub sapca si ochii ascunsi in spatele ochelarilor de soare, sperand sa treaca pe sub radar. In general, New York-ul e intr-adevar considerat orasul perfect pentru a te pierde in multime dar, oricat de pestrita e lumea din jurul ei, pe Nicole o vor trada mereu trasaturile radiante, si zveltetea ei statuara, pusa in valoare de un stil vestimentar tineresc, vaporos, dar in acelasi timp gratios.

Nicole Kidman, la doar cateva zile dupa serbarea primului an de viata a fiicei Sunday Rose (7 iulie), este reperata de paparazzi pe strada, intr-o tinuta verana, cu parul pitit sub sapca si ochii ascunsi in spatele ochelarilor de soare, sperand sa treaca pe sub radar. In general, New York-ul e intr-adevar considerat orasul perfect pentru a te pierde in multime – dar, oricat de pestrita e lumea din jurul ei, pe Nicole o vor “trada” mereu trasaturile radiante, si zveltetea ei statuara, pusa in valoare de un stil vestimentar tineresc, vaporos, dar in acelasi timp gratios.

Nicole este australianca de origine, ca si prietena ei cea mai buna, actrita Naomi Watts. Dar a trait pe pamant american aproape toata viata, aici si-a demarat cariera de succes, si tot aici, in 1990, s-a casatorit cu zambaretul Tom Cruise. Cei doi au divortat in 2001 si Kidman locuieste acum cu noul sot, cantaretul de muzica country Keith Urban, in New York. Sunday Rose, fiica celor doi, este al treilea copil (si primul natural) al actritei, care i-a adoptat pe Isabella Jane si pe Connor Antony in decursul primului mariaj.

La doar doua luni dupa nasterea lui Sunday Rose, Nicole s-a reapucat de munca, aparand pe platourile filmului “Nine” care, desi aflat inca in productie, se zvoneste ca are toate ingredientele pentru a spera sa intre-n gratiile Academiei, la gala Oscarurilor din 2010. Nicole are deja un Oscar la activ, castigat pentru rolul Virginiei Woolf din filmul “The Hours”, unde a impresionat prin topirea totala a personalitatii sale in personajul tulburat pe care il intruchipa. Multi au “dat vina” pe nasul protetic purtat de actrita in scopul unei identificari fizice, oricat de vagi, cu scriitoarea Woolf. Actrita a considerat, insa, ca rolul ar suferi de pe urma unei interpretari prea fortate, prea realiste – motiv pentru care a decis sa nu imite si vocea Virginiei Woolf, incercare ce-ar fi putut deraia in comic.

Recent, Nicole Kidman a aparut in ziarele lumii datorita nu unui film, ci unui colaj. Cum Sunday si-a petrecut primul an de viata cu parintii, in New York, mama ei a realizat o compilatie video, cu cele mai pretioase clipe din cursul acestui an, pentru a o trimite bunicilor bebelusei, care locuiesc in Austrlia.



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
16 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.