Setari Cookie-uri

Katherine Heigl

Aici surprinsa in Beverly Hills, Katherine Heigl (inflacarata Izzie din Anatomia lui Grey) are un look de toata frumusetea: nepretentios, ca pentru o iesire diurna prin oras, dar in acelasi timp cu stil pronuntat. Bluza transparenta, asortata la panglica unei palarii tip fedora, cade nonsalant peste blugii stramti, in timp ce blondina se pregateste sa ia, poate, orasul la picior, in niste balerini care arata foarte comfortabili.

Aici surprinsa in Beverly Hills, Katherine Heigl (inflacarata Izzie din “Anatomia lui Grey”) are un look de toata frumusetea: nepretentios, ca pentru o iesire diurna prin oras, dar in acelasi timp cu stil pronuntat. Bluza transparenta, asortata la panglica unei palarii tip “fedora”, cade nonsalant peste blugii stramti, in timp ce blondina se pregateste sa ia, poate, orasul la picior, in niste balerini care arata foarte comfortabili.

Despre Katherine poate ca n-am stiut prea multe inainte de rolul ei din serialul-hit “Grey’s Anatomy” – insa acum o lume intreaga e cu ochii pe ea si cu o parere pe buze. De curand implicata intr-un scandal (“monstru”, dupa standardele industriei) cu scriitorii serialului, Katherine oricum a folosit rampa de lansare la maxim, devenind o actrita cu acte in regula odata ce a aparut si pe marile ecrane. A facut impresie buna in “Knocked Up”, tinand cararea comediei romantice cu “27 Dresses” cand a vazut ca rolurile genului ii vin manusa. Cat despre soarta personajului care a facut-o atat de cunoscuta, ultimele vesti smulse din camera scriitorilor, guvernata de Shonda Rhimes, sunt de bine: Izzie va continua sa ne incante pentru inca un sezon.

Urmeaza sa o vedem in “The Ugly Truth”, alt rom-com, alaturi de Gerard Butler. Scotianul a recunoscut de curand, spre deliciul presei, ca a fost atat de emotionat si intimidat cand a trebuit sa filmeze scenele de sex cu Heigl, incat si-a uitat replicile. Si nu o data! Dupa spusele lui, “Eram atat de emotionat. Imi tot uitam replicile. La un moment dat, in mijlocul unei duble, i-am zis lui Katie ‘Ti-am atins sanul?’ L-am atins razant din greseala, dar am stat cam pe ghimpi din pricina asta”.

Odata cu “Five Killers”, aflat acum in fazele de post-productie, Katherine va incerca sa se elibereze de mulajul rolurilor in care e mereu distribuita. Chiar daca si acest film, programat pentru o lansare verana anul viitor, se anunta a fi tot o comedie, exista si elemente de actiune care, speram, ne vor da ocazia sa o vedem pe Heigl in postura de a-si lua mai multe riscuri (la propriu si la figurat) decat pana acum. In coltul opus va fi Ashton Kutcher, mai nou regele Twitter-ului – suntem siguri ca a dat sfoara in tara pe site-ul de social networking atunci cand, pe parcursul filmarilor pentru comedia thriller, si-a spart timpanul... atat de siguri incat va invitam sa verificati: http://twitter.com/aplusk
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Iulie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.