Setari Cookie-uri

Bonnie Wright

La cei 18 ani ai sai, actrita Bonnie Wright are cu ce sa se mandreasca: o traiectorie de 9 ani navigand misterele de la Hogwarts alaturi de Harry Potter cu care personajul jucat de ea, Ginny Weasley, nu numai ca se saruta in cea mai recenta ecranizare, Harry Potter and the Halfblood Prince, ci , in ultima carte a seriei, Deathly Hallows, ajunge sa se si marite!

La cei 18 ani ai sai, actrita Bonnie Wright are cu ce sa se mandreasca: o traiectorie de 9 ani navigand misterele de la Hogwarts alaturi de Harry Potter – cu care personajul jucat de ea, Ginny Weasley, nu numai ca se saruta in cea mai recenta ecranizare, “Harry Potter and the Halfblood Prince”, ci , in ultima carte a seriei, “Deathly Hallows”, ajunge sa se si marite!

Fanele lui Harry de pretutindeni au de ce sa suspine cu invidie – schimbarea de look prin care a trecut “Ginny” denota maturizarea intr-o tanara constienta de atuurile feminitatii sale. E de ajuns sa o privim, in paralel, la premiera “Prizonierului din Azkaban” din 2004 (o fetita cu zambet si postura stangace, nota discordanta pe covorul rosu), si la premiera New York-eza a “Printului Semipur“, intr-o rochie Prada neagra cu pantofi decupati, de-un rosu aprins asortat cu rujul – simplitate clasica si demna, cu rezultate ravisante.

Ca si colega ei de platou Emma Watson (Hermione), care se pregateste de studii peste ocean, pentru o licenta in arte, Bonnie vrea sa se apuce de facultate, doar ca in Europa. Incepand din septembrie, anul curent, ea va studia film si TV la Universitea de Arta din Londra, si nu ezita sa recunoasca ca timpul petrecut in fata camerelor a avut o influenta majora in decizia ei de a invata ce se petrece si in spatele lor. “Cred ca etica muncii si pasiunea care se investesc in procesul de filmare [pentru “Harry Potter”] mi-au inspirat o etica a muncii pe care vreau sa o pastrez in continuare, si mi-am dezvoltat un gen de pasiune pentru film”.

Actrita are sprijinul regizorului David Yates, care, jublieaza ea, “e incantat la maxim ca astea sunt planurile mele, sa urmez cursurile unei scoli de film. Incep filmarile pentru cel de-al saptelea episod in cateva saptamani si o sa lucrez un pic – deja am experienta de munca in cadrul departamentului de arta si la costume – dar acum voi lucra un pic cu editorii si cu directorul de imagine si cu cameramanii. Asa ca va fi genial sa lucrez cot la cot cu acesti oameni. Abia astept”.

Insa, in ceea ce priveste alegerea unei cariere, Wright nu pare prea dispusa la un compromis intre pasiunile ei, cochetand si cu ideea unei prezente in lumea modei, nu doar in cea a filmului. Daca Emma Watson e imaginea Burberry, Bonnie are si ea planuri de a lua cu asalt industria, iar aparitiile ei fara cusur din cadrul campaniei pentru promovarea filmelor din seria “Harry Potter” nu pot decat sa ne convinga ca stie despre ce vorbeste. Intr-un interviu acordat revistei Grazia, Bonnie declara: “Vad covorul rosu ca pe o oportunitate de a arata oamenilor adevarata mea fata. Personajul pe care il joc este perceput ca sora mai mica si stearsa, asadar profit de sansa de a ma distanta de imaginea asta – dar mi-a luat ceva timp sa ma hotarasc la tinuta potrivita.”

Vizionare placuta


Kudika
30 Iulie 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.