Setari Cookie-uri

Milla Jovovich

Milla Jovovich a aparut la premiera mondiala a noului ei film imbracata intr-o rochie ravisanta: cazand pana la podea in voaluri albe ca Regina-Noptii, cu un guler inflorat discret in galben si negru, si o catarama in aceleasi tonuri, spre care convergeau toate petalele rochiei Milla arata ca rupta din legendele Olimpului.

Milla Jovovich a aparut la premiera mondiala a noului ei film imbracata intr-o rochie ravisanta: cazand pana la podea in voaluri albe ca Regina-Noptii, cu un guler inflorat discret in galben si negru, si o catarama in aceleasi tonuri, spre care convergeau toate “petalele” rochiei – Milla arata ca rupta din legendele Olimpului.

Premiera thrillerului “A Perfect Getaway” scos de Universal Pictures si regizat de David Twohy a avut loc in Hollywood, la Arclight Cinerama Dome, unde distributia (Milla Jovovich, Steven Zahn, Marley Shelton, Kiele Sanchez) s-a adunat pe covorul rosu pentru a promova un produs devenit peste noapte cel mai anticipat film de gen al lunii. In film, doi iubiti proaspat casatoriti se pornesc in prima aventura a mariajului lor – luna de miere. Hawaii, ca destinatie turistica, nu are conotatii de groaza... dar cuplul face alegerea neconventionala de a descinde pe una dintre cele mai frumoase, si izolate, plaje ale locului. Evident, Cidney si Cliff nu au vazut “The Beach”! Ceea ce parea la inceput un paradis ascuns de ochii lumii se dovedeste curand a fi capcana perfecta iar cuplul protagonist nu stie cine a intins-o sau daca vor scapa cu viata. Pentru restul povestii, eu m-as lasa pe mana lui Twohy, responsabil pentru “Pitch Black” si, deci, cu abilitati dovedite in materie de dozare a suspansului.

Cidney e interpretata de Milla, o adevarata forta in trend-ul femeilor bataioase din 1997, de cand a aterizat pe ecrane, si in taxi-ul lui Bruce Willis, cu rolul Leeloo, in “Al cincilea element”. Inocenta “arma” cu fata umana si par portocaliu ne-a aratat apoi o latura mai vulnerabila in “The Million Dollar Hotel” al lui Wim Wenders, revenind curand la domnie prin forta la box-office, odata cu seria de filme “Resident Evil”. Atractia vedetei pentru rolurile care o pun fata in fata cu dusmani, calamitati, apocalipse, pericol iminent de tot felul, nu e atat de incompatibila cu o fosta supermodel, mai ales daca acea supermodel se mandreste cu o colectie impresionanta de arme!

Milla, nascuta si crescuta pana la varsta de 5 ani in Ucraina, a avut mereu o inclinatie spre manuirea lor, incepand cu o varsta frageda cand normalitatea ar fi dictat jocul cu papusi: “In copilarie imi placeau razboinicii ninja, nu papusile” marturiseste ea. Iar acum? “Am niste kukris. Sunt cutite care arata cam ca niste macete, instrumente foarte violente cu o lama curbata. Sunt folosite pentru sfartecare si le ador pentru ca sunt atat de versatile. Poti sa strapungi carnea unui animal, sa tai castraveti si sa omori zombii – si totul intr-o singura zi”. Putem doar presupune cat de marcante au fost experientele micutei Milla la sosirea in State, ca imigranta (si mai ales una din URSS, in plin Razboi Rece) – insa marginalizarea de atunci i-a servit ca temelie pentru dezvoltarea personala si rezultatele se vad cu ochiul liber. Milla face parte din “clubul” multitalentatelor din Hollywood – actrita, model, filantrop, si da, mai si canta! A facut parte din formatia cu nume lipicios “Plastic Has Memory” si a scos un videoclip, pe care il puteti accesa aici: The Gentleman Who Fell.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.