Setari Cookie-uri

Eva Longoria Parker

Incarcata cu o geanta Valentino auri, pe langa alte doua la fel de coscogeamite, si incurcata de o rochie albastra prea lunga pentru o plimbare per pedes, Eva Longoria Parker se chinuia sa ajunga la salonul hair-stylist-ului Ken Paves fara a-si trada umflatura din burtica. Rochia, insa, cu o croiala revelatoare, nu o ajuta deloc sa evite intrebarile care au mai deranjat-o cand avusese nevoie sa se ingrase pentru rolul lui Gaby din Neveste Disperate. Atunci a infirmat zvonurile unei sarcini, admitand ca sunt doar grasa, dar acum ca a scapat de barbia dubla, pare mai plauzibil ca, pur si simplu, sotul ei s-a straduit mai cu sarg de data asta!

Incarcata cu o geanta Valentino aurie, pe langa alte doua la fel de coscogeamite, si incurcata de o rochie albastra prea lunga pentru o plimbare per pedes, Eva Longoria Parker se chinuia sa ajunga la salonul hair-stylist-ului Ken Paves fara a-si trada umflatura din burtica. Rochia, insa, cu o croiala revelatoare, nu o ajuta deloc sa evite intrebarile care au mai deranjat-o cand avusese nevoie sa se ingrase pentru rolul lui Gaby din “Neveste Disperate”. Atunci a infirmat zvonurile unei sarcini, admitand ca “sunt doar grasa”, dar acum ca a scapat de barbia dubla, pare mai plauzibil ca, pur si simplu, sotul ei s-a straduit mai cu sarg de data asta!

Spre deosebire de rolul care a consacrat-o in inimile noastre drept frumusica si superficiala ex-modelita Gabrielle Solis, Eva este mai mult decat o sotie-trofeu. De fapt, actrita nominalizata la Globul de Aur si licentiata in kinesiologie este si intreprinzatoare foc pe deasupra: bruneta e in plin demers de a-si lansa un adevarat imperiu culinar cu restaurantele ei “Beso”. Primul local cu meniu tipic mexican a avut atat de mare succes de cand si-a deschis usile in 2008 pentru crema cremelor din Hollywood, incat Eva are de gand sa deschida un al doilea “Beso” in Las Vegas, si planuieste sa-l inaugureze de Anul Nou.

Cu fiecare pas facut in industria restaurantelor de lux, Eva se dovedeste a fi o femeie de afaceri cu fler – ca si o adevarata fana a “artei gatitului. Ador sa gatesc si ador sa intretin atmosfera, asa ca simt ca miscarea asta este doar o extensie a persoanei mele”. Odata cu Beso Vegas, ea face o miscare constienta de extindere strategic gandita: “Vegas are cea mai multa energie dintre orasele lumii. Este un oras gurmand, ceea ce ne incanta pe noi datorita meniului. Tot ce oferim este unic. Nu exista nimeni in Vegas care sa ofere ceva asemanator”. Insa asta nu e tot ce coace Eva, pe agenda ei incarcata fiind trecute si asa-numitele “Besitos”, adica restaurante mai mici, cu mancare la pachet, numai bune de plasat in aeroporturile din America – plan caruia fata i-a dat deja drumul, incheiand o afacere in acest sens si anuntand deja deschiderea unui Besitos in aeroportul Lax din L.A..

Chiar cand face brainstorming ca sa personalizeze Beso-ul din Vegas cu lounge-ul “Eve” si cu feluri de mancare inspirate de capitala jocurilor de noroc, Eva Longoria e cu mintea la sotul ei, Tony Parker. Casatorita de doi ani cu jucatorul de basket, mexicanca nu se sfieste sa se laude cu relatia lor si... compatibilitatea lor la mancare! Ea declara de curand: “Tony ar manca acolo [la restaurantul Beso, n.ed.] dimineata, la pranz si in miez de noapte, daca ar fi deschis! Felurile lui de mancare preferate sunt supa tortilla, muschiul de vaca fript cu chilli si porumbul Vera Cruz”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.