Setari Cookie-uri

Renee Zellweger

Rene lucea in intuneric, la propriu, pe 18 august, cand a aparut intr-o rochie Carolina Herrera cu ocazia premierei filmului sau My One and Only. Evenimentul a avut loc la Paris Theatre in New York, iar Rene s-a achitat de sarcina mersului pe covorul rosu cu brio: cu spatele arcuit, aratand in largul ei cu bliturile imprejur, Rene purta rochia neagra, o LBD (little black dress) stransa pe corp, cu mare clasa.

Renée lucea in intuneric, la propriu, pe 18 august, cand a aparut intr-o rochie Carolina Herrera cu ocazia premierei filmului sau “My One and Only”. Evenimentul a avut loc la Paris Theatre in New York, iar Renée s-a achitat de “sarcina” mersului pe covorul rosu cu brio: cu spatele arcuit, aratand in largul ei cu bliturile imprejur, Renée purta rochia neagra, o LBD (little black dress) stransa pe corp, cu mare clasa.

Designerul ei de suflet i-a ghicit si de data asta tinuta potrivita, lipita pe formele frumoasei blonde, cu o croiala unduioasa care se subtia intr-o singura bretea pe umarul drept. Picioarele ei zvelte se continuau pe nesimtite cu o pereche de pantofi de un roz cald si cu bot ascutit, pe care, Renée a marturisit, “i-am scos din dulap si slava Cerului ca ii comandasem si ii pastrasem in cutie, pentru ca ce altceva s-ar mai fi putut potrivi?” Actrita se incinsese cu o curea doldora de bijuterii, iar sclipirile diamantine de la brau se potriveau de minune cu inelul de pe deget – un inel despre care nici ea nu stia ce sa zica: “Aaaa... stai un pic... iti spun acum... Winston, nu. Nu e Harry Winston. Stai asa, o secunda... [...] Clar, l-am imprumutat de la cineva”.

In filmul “My One and Only” Renée joaca rolul unei femei din inalta societate a anilor ’30, Anne Deveraux, care isi ia “jucariile” si pleaca atunci cand il gaseste pe sotul sau in pat cu alta. In cazul de fata, jucariile sunt cei doi copii ai sai, seriosul George (Hamilton, viitorul actor) si efeminatul Robbie. Calatoria celor trei in cautarea unui nou barbat capabil sa ii intretina in puful cu care au fost obisnuiti face subiectul comediei – un nou “road movie” pentru fanii genului, si nu numai (fane ale lui Kevin Bacon si/sau Nick Stahl, fiti pe faza!).

La premiera, Renée (40) a venit singura, desi moara zvonurilor bazaie de zor in Hollywood dupa ce actrita a fost vazuta sarutandu-se in Barcelona cu Bradley Cooper (34; recent adus in atentia spectatorilor romani multumita “Marii mahmurele”). Se pare ca cei doi porumbei vor sa pastreze relatia departe de paparazzi bagareti – pe care ii intelegem, totusi, mai ales ca o potriveala atat de fotogenica n-am mai vazut de pe vremea cuplului Ryan Phillipee-Reese Witherspoon! Speram doar ca Bradley are ce cauta Renée la un barbat, si anume “acelasi lucru pe il caut cand e vorba sa ma imprietenesc cu oricine altcineva din viata mea. [...] Bunatate. Imi plac oamenii isteti. Imi plac oamenii carora le pasa ce lasa in urma lor.” Si, mai listeaza ea, citata de revista People: “empatie, umor, istetime, verticalitate si sinceritate”.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 August 2009
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.