Setari Cookie-uri

Sarah Jessica Parker

Stiti cum circula zvonurile ca Sex and the City 2 este in focul filmarilor pe platourile din New York City? Ei bine, ca gandul si ca vantul si, ca sa fiu mai explicita, in clipita necesara unui fotograf mai dibas sa o prinda intr-o poza demna de statura ei de fashion icon pe Sarah Jessica Parker. Momentul oportun a picat in poala fanilor si paparazzilor pe 1 septembrie, cand actrita, deja intersanjabila in mintile noastre cu personajul Carrie Bradshaw, s-a plimbat in aceasta superba rochie alba Halston pe strazile orasului.

Stiti cum circula zvonurile ca “Sex and the City 2” este in focul filmarilor pe platourile din New York City? Ei bine, ca gandul si ca vantul – si, ca sa fiu mai explicita, in clipita necesara unui fotograf mai dibas sa o prinda intr-o poza demna de statura ei de fashion icon pe Sarah Jessica Parker. Momentul oportun a picat in poala fanilor si paparazzilor pe 1 septembrie, cand actrita, deja intersanjabila in mintile noastre cu personajul Carrie Bradshaw, s-a plimbat in aceasta superba rochie alba Halston pe strazile orasului.

Colierul, discret stralucitor, gros dar nu grosolan, contrasteaza exact cat trebuie cu simplitatea rochiei, pus in evidenta de un decolteu in “V” de mare clasa. (Con-)stransa doar la talia ei de viespe si in jurul coatelor, Sarah pare absolut naturala in tinuta ei de vara, involburata jucaus de o adiere care ii subliniaza si suvitele aurii ondulate razlet, fara a purta amprenta vreunei maini de hair-stylist. Look-ul lui Sarah este completat de o pereche de ochelari colorati intr-un sepia cald, pantofi bej Christian Louboutin si o poseta plic Chanel sclipitoare, creionata pe margini tot in tonuri aurii.

Succesul sequel-ului la filmul “SATC”, lansat anul trecut in continuarea serialului hit marca HBO – este asigurat de pe-acum. De unde certitudinea profetica? Din statistici: primul “SATC” a incasat 57 de milioane de dolari doar in primul weekend de lansare, iar logica dicteaza o domnie la Box Office cel putin la fel de impresionanta si pentru urmatorul episod din franciza. In plus, umbla vorba ca si “SATC 2” va fi regizat tot de Michael Patrick King, responsabil si de partea scenaristica, ceea ce nu poate fi decat de bun augur.

Sarah Jessica Parker (44) a devenit un nume urias in toata lumea pe parcursul a celor sase sezoane din serialul HBO despre aventurile (intr-o mica-mare masura principial sexuale) ale unei ziariste din metropola Big Apple. In capitala de facto a culturii, modei si eclectismului Americii, Carrie Bradshaw si grupul ei de prietene navigheaza printr-o viata traita la intensitate mare si viteza fulgeratoare. Desi aceasta viata nu a fost lipsita de turbulentele ei, pe ecran si in afara lui, cele patru muschetare – alaturi de Sarah, Kim Cattrall (Samantha Jones), Cynthia Nixon (Miranda Hobbes) si Kristin Davis (Charlotte York) – fac ce fac si ajung mereu din nou in formatie.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
3 Septembrie 2009
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.